Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka svěřila dítě prarodičům. Opilí ho v kamnech upálili zaživa!

Autor: DH - 
4. února 2019
23:14

Chtěla jen aby jí pohlídali malého synka, návštěva u prarodičů se ale zvrhla v horor. Babička s dědou se totiž opili a malé dítě z nepochopitelných pohnutek hodili do kamen. Maximovi (†11 měs.) už nebylo pomoci, uhořel zaživa.

K hrůzné tragédii došlo v republice Chakasko, která leží na jihu Ruska nedaleko hranic s Mongolskem a Čínou. Dvacetiletá maminka Viktoria svěřila svého jedenáctiměsíčního synka Maxima na hlídání jeho prarodičům. Když se pro něj však vrátila, čekala na ni hororová scéna. Matka našla zbytky svého synka spálené v kamnech.

„Prarodiče byli opilí a miminko zabili,“ prozradil mluvčí Vyšetřovací komise médiím. „Rodinná příslušnice našla tělo chlapečka hrozivě poškozené od vysoké teploty uvnitř kamen,“ doplnil. Na co miminko skutečně zemřelo, bude nyní předmětem vyšetřování.

Soused postaršího páru potvrdil, že muž byl silně podnapilý z pití vodky. Oba dva, babička (42) i děda (47) zabitého dítěte, jsou nyní v policejní vazbě a čelí obvinění z trestného činu úmyslné vraždy dítěte. Prarodičům hrozí i doživotí.

Jevgenij Borgojakov, který vedle rodiny žil, ruským médiím prozradil, že se ze staršího muže vlivem alkoholu vždy stávala bestie. „Slyšeli jsme, že to dítě prostě nacpal do kamen na dřevo, to je vše,“ uvedl.

Zdrcená matka celé události stále nemůže uvěřit. Na sociálních sítích zanechala srdceryvný vzkaz pro svého milovaného syna. „Můj drahý maličký synku. Moje bolest ani na minutu nepolevuje. Jak se s tím vším mám vyrovnat, když tu nejsi se mnou? Nemůžu tě obejmout,“ napsala Viktoria na sociální síti. „Koukám na obrázek a tam se na mě usmíváš. Moc mi tu chybíš můj synku. Vím, že to všechno vidíš, protože se už vznášíš tam vysoko nad námi,“ uzavřela zničená matka svůj příspěvek.

moutek ( 25. února 2019 11:35 )

Amerika - náš vzor https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/597032/tyransti-rodice-se-konecne-priznali-k-muceni-12-de ti-netvori-drzeli-potomky-ve-sklepe-pripoutane-retezy.html

Taurus70 ( 5. února 2019 11:02 )

No hlavne ze v Americe je to jine!😂😂😂😂😂😂

antismejd ( 5. února 2019 10:05 )

běžte už fakt někam s takovýma zprávama o nelidech z nezemí. patří to spíš do rubriky ze života zvířat.......

5nastolevceskych ( 5. února 2019 10:03 )

Rusko - náš vzor.

pepen ( 5. února 2019 05:35 )

Co to je za národ...to nejsou snad ani lidé.I zvíře se zachová k dítěti lépe.Rozdělal bych oheň a udělal bych jim to samé !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání