Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rockového zpěváka zastřelilo pět dětí (12–16): Odmítl jim dát klíčky od svého auta

Autor: DH - 
12. února 2019
12:28

Nashvillská policie vyšetřuje otřesnou vraždu. Zpěváka místní rockové kapely Carverton údajně ve čtvrtek 7. února před jeho domem zastřelila pětice dětí (12–16). Důvodem měla být krádež jeho automobilu. Policie všech pět podezřelých chytila a obvinila.

Policie pětici dětí zadržela v pátek osmého února, den poté, co měly zastřelit místního rockového zpěváka Kylea Yorletse (†24). Podezřelí byli identifikováni jako Roniyah McKnightová (14), Diamond Lewis (15) a Decorrius Wright (16). Další dvě děti, dvanáctiletá dívka a třináctiletý chlapec, nemohou být kvůli jejich nízkému věku jmenováni.

Co s dětmi bude, zatím není jasné. O tom, zda s nimi bude zacházeno jako s dospělými, rozhodne brzy místní soud.

Podle místní policie pět dětí čekalo na rockového zpěváka před jeho domem. Cílem jim byl jeho vůz Chevrolet Colorado. Svědkové činu tvrdí, že muž s dětmi nejprve vyjednával, vytáhl i peněženku, klíče od auta, které děti po zpěvákovi chtěly, ale vydat odmítl. Zasypaly ho tedy sprškou výstřelů.

S několika střelnými ranami byl Yorlets následně dětmi odtáhnut do jeho domu, kde ho následně našel jeho spolubydlící. Ten okamžitě zkontaktoval příslušné orgány, v nemocnici však zpěvák svým četným zraněním podlehl.

Policie okamžitě začala s pátráním, brzy našla jak ukradený chevrolet, tak i pětici dětí. Tři z nich byly v místním obchodním domě, kam se dostaly dalším ukradeným automobilem. Mladí recidivisté tak budou nyní čekat na další rozhodnutí policie a především soudu. Všech pět policie obvinila z vraždy.

 

antismejd ( 12. února 2019 19:12 )

chudáčci dětičky,jsou moc,ale fakt moc opálení a museli se proto bránit proti rasové diskriminaci.......

Taurus70 ( 12. února 2019 17:17 )

A zase barevni ,to je zvlastni,urcite vysokoskolaci😂😂😂

miasek ( 12. února 2019 16:48 )

Zrovna jsem se na to divala na google. Trest bude se vsema bude zachazeno jako s dospelyma. Jen u mladsich 13 let nezverejni fotky. A tady jsou 3 sazby v Tennessee. Útok Povinné odsouzení Zhoršená vražda 25 let k životu, život bez podmíněného propuštění, 50 let života, smrt nebo život s podmíněným odnětím. Druhého stupně uvěznění za uvěznění nejméně 15 let a ne více než 60 let. Prvotřídní úmrtí vraždy, život bez podmíněného propuštění nebo život s podmíněným předvoláním.

crush ( 12. února 2019 16:40 )

Svine černé postrielať, takéto niečo majú naši slniečkári chuť sem dovliecť?!!! ***!!!!

pavel11 ( 12. února 2019 15:53 )

At si adoptuje ŠROJDROVÁ MILKA NECHUTNÁ TLAMA!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání