Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Voják Jakub (†23) spadl z balkonu při hokejovém dramatu: Údajně si tam šel ulevit!

Aktualizováno -
15. května 2019
13:15
Autor: ital, DH - 
15. května 2019
12:06

Šokující tragédie se odehrála v pondělí okolo 22. hodiny večer na Slovensku v Liptovském Mikuláši. Třiadvacetiletý Jakub L. ze slovenského města Martin spadl z balkonu ve čtvrtém patře zdejšího internátu. Svým zraněním na místě podlehl. K tragédii došlo během napínavého hokejového zápasu Slovenska a Kanady.

Jakub (†23) v pondělí večer sledoval utkání slovenského Mistrovství světa proti hokejové velmoci asi jako každý slovenský fanoušek tohoto sportu. Podle informací webu Pluska.sk si pak chtěl mladý voják jít ulevit na balkon. Zápas, který jeho milované Slovensko nakonec smolně prohrálo, už nedokoukal. Bezvládné tělo Jakuba nalezli před budovou akademie spolužáci.

„Prý tam byl i alkohol, ale ne příliš. Co přesně se tam stalo, je otázkou, pravděpodobně ale šlo o nešťastnou náhodu,“ uvedl kamarád zesnulého pro slovenský zpravodajský portál Nový Čas. Akademie přitom alkohol na svých pokojích zakazuje.

Jakub byl podle slov kamaráda velice oblíbený. Rekreačně se věnoval sportu a ve volném čase hrával fotbal. Rovněž hodně cestoval a na toulkách po exotických destinacích jej doprovázela i jeho milovaná přítelkyně Valentína. Na internetu zveřejnili několik videí ze svých výprav.

„Zamilovaný pár plánoval společnou budoucnost,“ řekl blízký přítel zesnulého Jakuba. Mladíkova nepochopitelná smrt však veškeré plány mladé dvojice zničila.

Nešťastnou událost potvrdilo rovněž ministerstvo obrany. „Vedení Ministerstva obrany SR a Akademie Ozbrojených sil gen. Štefánika touto cestou vyjadřuje rodině a blízkým upřímnou soustrast,“ oznámila ministerská mluvčí Danka Capáková. Také sdělila, že není možné poskytnout bližší informace až do ukončení vyšetřování.

V současné době se zatím čeká na výsledky pitvy, která by měla potvrdit či vyvrátit informaci o alkoholu v Jakubově krvi. Případ převzala vojenská policie, která se jím intenzivně zabývá.

abaron ( 15. května 2019 13:24 )

6 rokov ju sleduje a opočúva !!! esesáci §§§ aj teraz je na počítači, aby mu nič neušlo §§§

abaron ( 15. května 2019 13:12 )

... aspoň mu dovolili cestovať a užil si dovoleniek ... jedno hovedo z naky musí sledovať jednu holku aj v reštike !!! čo má na tanieri §§§

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání