Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Interval pro podání třetí dávky se zkracuje, jenže už teď je… 150 tisíc lidí  ve frontě  na vakcínu

Autor: K. Beránková, M. Kalkusová - 
19. prosince 2021
05:00

Mutace omikron hrozí a tempo očkování se zrychluje. Češi starší 45 let mají od pátku právo na třetí dávku už po pěti měsících. Od ledna pak všichni dospělí. O kolik se ale prodlouží čekání na »včeličku«?

Na posilující dávku mají Češi mladší 45 let zatím nárok až po šesti měsících. Od 5. ledna se lhůta zkrátí pro lidi ve věku nad 35 let, od 19. ledna pak pro všechny 18+. Lidé očkovaní jednodávkovou vakcínou Janssen mají nárok na posilující dávku už po dvou měsících.  Aby opatření mělo smysl a skutečně vakcinaci zrychlilo, nesmí se očkovací místa »ucpat« příliš dlouhými frontami.

Už nyní přitom čekají na termín vakcinace lidé 55+. Co se stane, až se do systému zaregistrují zájemci z 1 573 669 osob ve věkové kategorii 45-54 a co 5. ledna, kdy se může objednat  1 646 631 lidí ve věku 35-44? Zvládnou zdravotníci všechny naočkovat? „Plánuje se navýšení kapacit stávajících očkovacích míst a otevření nových,“ uvedl teď již bývalý mluvčí ministerstva zdravotnictví Daniel Köppl.

Kdy k tomu dojde, ale záleží na novém ministrovi zdravotnictví Vlastimilu Válkovi (TOP 09). 

Kde je plno?

Většina očkovacích míst v republice přidělí zájemcům termín do týdne, řada i rychleji. Déle čekají lidé v centru firmy Avenier na Praze 6 nebo v Podřipské nemocnici v Roudnici nad Labem. Poměrně plno má také očkovací centrum Svitav, nemocnice v Ústí nad Orlicí, i zde se na termín čeká přes týden. Na Moravě je vytížená nemocnice v Ivančicích, Hodoníně, v Ostravě ambulance v Porubě, které rovněž termín přidělují po více než týdnu. 

Bez registrace nejen v Praze

Hlavní město má vůbec nejvíce očkovacích míst, celkem 60. Z nich 18 očkuje zájemce bez rezervace či registrace, například v obchodním domě Kotva v Kongresovém centru nebo na Hlavním nádraží. Alespoň jedno takové místo je i v každém kraji. Obsazenost center i to, kam můžete pro »včeličku« jen tak vyrazit, najdete na webu: ockoreport.uzis.cz

Víte, že....Česko má prozatím vakcín dostatek. Německý ministr zdravotnictví Karl Lauterbach tento týden uvedl, že jeho země jich má málo.

Video  Viděl jsem umírat seniory, které od očkování odradily jejich děti, říká primář Straka  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

clovekdobry ( 19. prosince 2021 19:53 )

A hele, cvok je tady zase.

rodriges ( 19. prosince 2021 14:17 )

COVIDu. Renz o tom poskytl důkaz ve své prezentaci zobrazující taktiku CDC vlastními slovy agentury. (Související: Americký právní zástupce Frontline Doctors podal žalobu na americkou vládu kvůli 45 000 úmrtím na covid.)

„Chřipku můžete za COVID zaměnit kdykoli,“ řekl Renz o tom, že taktika je stejná pro očkování proti chřipce i očkování proti COVIDu.

Média také hrají svou roli tím, že vytvářejí „vysokou úroveň znepokojení a úzkosti“ ohledně chřipky, COVIDu, nebo jakékoli dnešní nemoci.

Jak nyní víme, vše se stalo kvůli 'smrtícímu COVIDu'. Tímto způsobem se jim podařilo vyděsit miliony lidí, přimět je k tomu, aby nosili respirátory, distancovali se, očkovali a nyní posilovali boostery – to vše bez jakýchkoli pochyb.

Renz na svých webových stránkách prezentoval další pozoruhodné informace, včetně:

• Dokumenty ministerstva obrany (DoD), které ukazují, že vláda sleduje stav očkování na základě rasy.
• Data soukromých oznamovatelů ukazují, že COVID je mnohem smrtelnější, než připouští vláda.
• Čísla ukazující úmrtí po injekcích proti COVIDu jsou mimo tabulky.

"Právní zástupce Thomas Renz žádá zvláštního nezávislého žalobce, který by vyšetřoval kriminální a občanskoprávní přestupky ze strany Dr. Fauciho, FDA, CDC, DHHS a dalších, jako jsou mainstreamová média, která mohou být vinna marketingem a autorizací těchto smrtících injekcí," uvedl web.

Další příběhy související s plandemií najdete na webu Corruption.news.

Mezi zdroje patří:

Renz-Law.com

Brighteon.com

NaturalNews.com

rodriges ( 19. prosince 2021 14:16 )

Ukazuje se, že nic na wuhanském koronaviru (COVID-19) není založeno na faktech. Právník Thomas Renz řekl, že celá věc je jen cvičením strachu a manipulace.

Na nedávném turné Reawaken America představil Renz prezentaci vysvětlující, jak celý systém, včetně vládních agentur, mainstreamových médií a Big Pharma, lhal veřejnosti, aby prosazoval více tyranie a prodával více "léků".

Renz jako právník ví, že vypořádání se s těmito zločiny proti lidskosti vyžaduje mnohem víc než jen jeden soudní případ.

„Když máte zločiny v tak velkém měřítku, že to postihne celou populaci, musíte se začít dívat na něco většího, než je jeden soud,“ uvedl.

"Proto se musíme podívat na něco v mezinárodním měřítku a musíme uvěznit spoustu lidí."

Renz nazývá toto úsilí 'druhý Norimberk' po prvních Norimberských procesech, ke kterým došlo po druhé světové válce.

„Celá ta věc je podvod,“ říká Renz o plandemii. „Pohání ho strach, manipulace a nakonec podvod a smrt. Musíme mít nezávislé vyšetřování od lidí s pravomocí trestního stíhání."

Omicron je výsledkem těchto vakcín: je to varianta 'vaxx'

Nejnovějším segmentem podvodu je takzvaná „omikronová“, neboli moron varianta. Stejně jako předchozí varianta „delta“ se používá hloupost, aby vyděsila ještě více lidí, aby se vzdali svých práv.

To vše již dávno zmapovalo Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), které používá téměř stejnou taktiku k prodeji vakcín proti chřipce.

Neustálým šířením strachu z vážného onemocnění, nebo smrti CDC a její partneři ve společnostech Big Pharma a Big Media přesvědčili miliony lidí, aby si vzali injekce proti sezónní chřipce, které nepřinášejí žádné výhody – pouze škodu.

Toto malé vydírání se odehrává po celá desetiletí a nyní systém zvyšuje standart u očkování proti chřipce Fauci nekonečnou řadou „posilovacích“ injekcí, které se rychle stává podobným očkování proti běžné chřipce.

CDC aktivně spolupracuje s Big Pharma na vedení této bojové kampaně proti chřipce a COVI

Jirik-ta ( 19. prosince 2021 11:51 )

ještě by měli vydat vyhlášku že se budou nosit povinně růžové brýle

Jirik-ta ( 19. prosince 2021 11:49 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa