Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Muž z Plzeňska proti covidu nasadil ivermektin: Skončil v bezvědomí, utrpěl rozsáhlou mrtvici

Autor: VaB - 
28. listopadu 2021
05:00

Zhruba šedesátiletý muž z Plzeňského kraje onemocněl covidem-19. Svému lékaři nic neřekl a doma se léčil ivermektinem určeným pro koně. Pak náhle zkolaboval a upadl do bezvědomí, zachraňovat ho museli záchranáři. V nemocnici později zjistili, že jde o rozsáhlou mrtvici. Případ na sociálních sítích popsal lékař.

Lékař Robin ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje na svém facebooku popsal svou zkušenost s mužem (asi 60) nakaženým covidem-19, jenž se doma léčil ivermektinem, očkován nebyl. Podle Robina se dříve léčil pouze s dnou (metabolické onemocnění postihující zejména klouby).

„Již týden od pozitivního antigenního testu, běžné příznaky onemocnění covid-19. Lékaře neinformoval, nekonzultoval svůj stav, užíval svévolně ivermektin,“ uvedl lékař Robin na svém facebooku. Když pak muž náhle upadl do bezvědomí, rodina mu zavolala záchrannou službu.

Když na místo lékař dorazil, na stole si všiml krabičky s koňskou hlavou, šlo o zmiňovaný ivermektin. V ní byl ještě kus tohoto „zázračného léku“. „Rodina se diví, když je opakovaně žádám, ať si nasadí respirátory. Pacient zajištěn a převezen do fakultní nemocnice s podezřením na cévní mozkovou příhodu,“ doplnil Robin.

Z nemocnice následně přišla zpráva, která jeho obavy potvrdila, šlo o rozsáhlou mrtvici. „Takže dobře odčervený, ale do budoucna s největší pravděpodobností s neurologickým deficitem,“ zakončil Robin.

Ivermektin je populární hlavně mezi odpůrci očkování a popírači nového typu koronaviru. Podle studie je ale tento „lék“ proti covidu-19 naprosto zbytečný.

illyria ( 28. listopadu 2021 22:42 )

člověk je co? mimozemšťan? Pokud by k tomu bral C, D, B, selen, zinek tak to má stále větší účinnost než čaj, paralen a ležení .D

illyria ( 28. listopadu 2021 20:52 )

A ten ivermektin má jakou souvislost s tou mrtvicí? Co by mu asi tak předepsal praktický doktor? Čaj, Paralen a ležet...?

alnair ( 28. listopadu 2021 20:12 )

Byla to tvoje volba, teď už to nelze změnit. Čekají tě 2, možná 3 boostery a potom cesta do pekla.
Carpe diem.

ov21 ( 28. listopadu 2021 19:34 )

obrázek sem dávat nebudu, 100 tablet - nějakých 600kč verze pro psy a kočky

orionka1 ( 28. listopadu 2021 19:25 )

Určitě ne tě, jenž je určen zvířatům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa