Na každém kroku na nás z plakátů, billboardů a reklam mrkají vysmátí telefonisté slibující miliony výhod nejrůznějších tarifů. Mnoho lidí se na znělá slovíčka a sliby nechá nalákat, protože se jim nabídka zdá natolik úžasná, že všechny její výhody přece potřebují mít. A pak zbytečně platí za služby, které nevyužívají, za minuty, které neprovolají, za zprávy, které nenapíšou. Virtuální operátor Tesco Mobile je jiný. Balíček nabitý výhodami poskytuje svým zákazníkům za pouhé dobití kreditu ve výši alespoň 300 Kč. Odpadá tak zbytečné rozhodování, jaký z bonusů si zvolit a zda se daná služba vyplatí. Zákazníci získají všechny výhody automaticky a sami se mohou rozhodnout, jak nabitý kredit využijí – zda budou více volat, psát, nebo využívat datové služby.

Nový balíček – nové výhody

Dávno jsou pryč doby, kdy jsme volali pouze v nejnutnějších případech a narychlo, abychom to stihli do minuty, která stála pět nebo sedm korun. Stejně jako SMS. Dnes je nekonečné volání na denním pořádku a SMSky létají vzduchem jedna za druhou. Platíme mnohem méně. S Tesco Mobile nemusíte za volání a SMS do vlastní sítě platit vůbec. Když se ve svém telefonu podíváte do seznamu posledních hovorů, zjistíte, že většinou voláte stejným lidem. Proč si společně s nimi nepořídit stejného virtuálního operátora, s nímž mezi sebou můžete komunikovat zdarma? Rodina? Přátelé? Kolegové? Volání a SMS zdarma po dobití karty 300 Kč je první z výhod nového balíčku služeb od Tesco Mobile.

Nezůstaneme u výhody jediné. Cena hovorů do ostatních sítí je po nabití kreditu v minimální výši 300 Kč jen 1,50 Kč/minuta a cena SMS 1 Kč. Můžete pak měsíčně provolat až celých 200 minut do ostatních sítí nebo rozeslat 300 SMS. Pokud naopak nejste příznivcem dlouhého telefonování, můžete třeba využít 300 MB na internetu za 199 Kč a stále vám ještě zbude přes 65 minut volání nebo 100 SMS.

Tesco Mobile myslel i na další aspekt používání mobilního telefonu. Spousta z nás při chůzi, práci nebo volnočasových aktivitách poslouchá hudbu. Rádio, které vybírá hudbu za vás, je ideální volbou. Poslouchejte nejnovější hity na Evropě 2 nebo vybírejte z nepřeberné škály interpretů a jejich diskografií prostřednictvím aplikace Youradio. To vše bez nutnosti aktivace datového tarifu, bezplatný přístup k on-line hudbě prostřednictvím aplikací Youradio a Evropa 2 je totiž další báječnou výhodou v rámci nového balíčku Tesco Mobile.

Čtvrtá výhoda je neméně zajímavá. Téma šetření nás totiž navádí k otázce, za co člověk nejvíce utrácí. Odpověď je snadná. Za jídlo a každodenní nákupy. Ať chceme, nebo ne, návštěvě supermarketů se nevyhneme. Díky Tesco Mobile můžete získat přístup k atraktivnímu bonusovému programu Tesco Clubcard a část provolaného kreditu vám operátor vrátí zpět ve formě poukázek na nákupy v prodejnách Tesco. Jejich výše přitom není nijak zanedbatelná, podle hodnoty dobitého kreditu a zvolené doby čerpání bonusu lze získat zpět až 1000 Kč.

Jste nakloněni virtuálnímu operátorovi, ale bojíte se, že nižší cena za služby bude vykoupena nižší kvalitou? S Tesco Mobile se nemusíte obávat. Funguje totiž v síti O2, která má perfektní pokrytí po celé České republice. Nemusíte se proto bát, že by se vám děti nedovolaly ze školy v přírodě nebo že byste nemohli popřát babičce k narozeninám.

SIM kartu můžete získat jednoduše on-line nebo v kterékoli prodejně Tesco. Více informací se dozvíte na www.tescomobile.cz nebo prostřednictvím zákaznické linky 841 11 22 55.