Oblibu si ale Bulharsko získalo také kvůli cenám pobytů. I v těch nejluxusnějších hotelech zaplatíte podstatně méně, než jinde. Dalším důvodem jsou také zdejší ceny - vždyť naše tisícovka tu má cenu 1385 korun! (Zdroj Právo, 23.5,2014). Pomyslný žebříček tak Bulharsko absolutně vede jako nejlevnější z našich oblíbených destinací. Ale do této země se můžete ještě levněji díky výhodným nabídkám cestovních kanceláří na FičPryč.cz.

Hledáte pobyt se slevou? Na FičPryč.cz jsou pod jednou střechou

Písečnými plážemi je Bulharsko proslulé
Autor: istock.com

Pokud se letos také chystáte do Bulharska, nemusíte pracně pročítat katalogy nebo brouzdat nekonečné hodiny na internetu, abyste našli co nejvýhodnější nabídku. Na portálu FičPryč.cz najdete takříkajíc vše pod jednou střechou. Právě tady jsou soustředěny desetitisíce výhradně finančně výhodných pobytů v nejoblíbenějších destinacích českých turistů včetně Bulharska. U každého pobytu najdete slevy, které dosahují i více, než 30 %.
Vyhledávání není složité, na FičPryč.cz v políčku „místo pobytu“ jen zvolíte Bulharsko. Potom si můžete vybrat některou z 10 nejoblíbenějších destinací. Zvolit také můžete způsob stravování a upřesnit i další požadavky. Většina nabízených pobytů je leteckých a v těchto dnech tu najdete dokonce takové, které vás přijdou jen na necelých 8 000 korun!