Mnozí z nás odkládají výběr dovolené na poslední chvíli, protože se nám nechce složitě hledat. Chyba, protože pak často zaplatíme o mnoho tisíc navíc. A to je přece zbytečné. Jistě, listovat katalogy jednotlivých cestovních kanceláří nebo hodiny brouzdat na internetu leckoho odradí. Právě proto vznikl jedinečný projekt FičPryč.cz, kde budete potřebovat k vyhledání a objednání toho nejvýhodnějšího dovolenkového pobytu jen pár kliknutí myší.

FičPryč.cz: Přes 40 tisíc výhodných nabídek pod jednou střechou

Na portálu FičPryč.cz najdete desetitisíce zájezdů za výhodné ceny
Autor: Fič.Pryč.cz

Pokud chcete za dovolenou hodně ušetřit, pak stačí nahlédnout na portál FičPryč.cz. Právě tady jsou soustředěny výhodné nabídky cestovních kanceláří a ubytovatelů. Najdete tu všechny oblíbené destinace českých turistů, ať už tuzemské, slovenské, chorvatské či bulharské, nechybí nabídka dalších evropských letovisek stejně jako třeba Egypt, Turecko nebo Tunisko.

Důležité je, že všechny nabídky na FičPryč.cz jsou prověřené, máte tedy jistotu, že dostanete opravdu to, co jste si zaplatili. Ověřují se i ceny a slevy – na FičPryč.cz jsou výhradně jen pobyty, které jsou pro vás výhodné.

Portál FičPryč.cz je přívětivý i uživatelsky – nečeká vás žádné složité vyhledávání. Stačí zadat místo, kde chcete dovolenou strávit, termín, kdy se na ni chcete vydat a počet osob. Zvolit můžete ještě způsob dopravy a požadovanou stravu. Pak už kliknete jen na tlačítko „Vyhledat“ a můžete začít vybírat z rozsáhlé nabídky, která je navíc denně doplňována. A ta největší výhoda? Ušetříte spoustu peněz, protože na FičPryč.cz nejsou výjimkou ani více než 60% slevy!

Foto: Pixabay.com, istockphoto.com

Pobyt v Chorvatsku můžete nyní pořídit levně
Autor: istock.com