Íránský model a fitness trenér Sam Asghari, který 3. března oslavil 30. narozeniny, se nechal slyšet, že necítí žádnou hořkost vůči popové ikoně Britney Spearsové. Přestože minulý rok požádal o rozvod, přičemž do patřičných lejster uvedl obligátní „nesmiřitelné rozdíly“ (a šuškalo se dokonce i o nevěře), teď mluví o jejich manželství jako o „krásné kapitole svého života“, co pro něj byla úžasným zážitkem“.

„Bylo požehnáním, že jsem mohl s někým sdílet život po dlouhou dobu. Lidé se rozcházejí a jdou dál,“ citoval jeho slova magazín People. „Vždycky jsem nenáviděl lidi, kteří opouštěli určitý vztah, a v jednom okamžiku si řekli, že se milují, seděli u jednoho stolu a jedli společně jídlo – a najednou se rozejdou a špatně o sobě mluví,“ nechápal. „To je něco, co já nikdy neudělám.“

Sam a Britney se potkali v roce 2016. Společně si zahráli ve videoklipu k její písni Slumber Party. Ztvárňovali tam milence... a ihned mezi nimi přeskočila ona pověstná jiskra. Dlouho pak tvořili pár, než došlo na veselku. Ta se konala v červnu 2022 – zatímco sexy fitnessák se ženil poprvé, pro zpěvačku to bylo už třetí manželství. A opět neúspěšné.

Aktuálně se dvojice snaží dohodnout na výši finanční odměny. Mladému muži byl totiž v předmanželské smlouvě přislíben 1 milion dolarů (23,4 milionu českých korun) za každé dva roky jejich manželství. Vzhledem k tomu, že spolu byli pouze rok, má nárok na „pouhých“ 500 tisíc dolarů (11,7 milionu korun).

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears a její podivné video z postele Instagram

 Nicméně, Sam podle některých zdrojů zahraničních médií doufá, že z toho „vytříská“ trochu více. „Samovi ani tak nejde o peníze, ale je ochoten bojovat za peníze navíc, které cítí, že si zaslouží,“ tvrdí zdroje magazínu OK!. Přesná částka, kterou po ní chce, je sice důvěrná, ale rozhodně prý není spokojený s tím, co mu Britney a její tým navrhují. Kromě „odměny“ za čas strávený po boku labilní zpěvačky by rád i nějaké to pravidelné roční „výživné“.

Sam si totiž v manželství musel vytrpět ledacos – často si stěžoval na to, že ho jeho manželka fyzicky napadala a do jejich rvaček musela zasahovat ochranka... Přesto však o vztahu s Britney mluví moc hezky. „Vždycky mám na život to nejpozitivnější myšlení. Moje životní zkušenosti ze mě udělaly muže, kterým jsem dnes. Pocházím z místa, kde oslavujeme naši minulost. S láskou se proto ohlížím – moje minulost byla požehnáním a krásná.“

Fotogalerie
91 fotografií