Novácká moderátorka a misska Iveta Maurerová je do Američanky s italskými kořeny Laury Pergolizziové, známé jako LP, zamilovaná až po uši. A nic na tom nemění ani kritika, která se teď na hudebnici snáší ze všech stran!

„Temnota nemůže vytlačit temnotu, to dokáže jenom světlo. Nenávist nemůže vytlačit nenávist, to dokáže jenom láska... na světě je to teď těžké pro někoho s tak velkým, slušným a zlatým srdcem. Moc tě miluju, moje lásko. Jsem s tebou, navždycky,“ napsala Iveta a prohlášení se společnou fotkou partnerek, kde LP víská ve vlasech a s úsměvem líbá na rty, zveřejnila ve středu ve svých instastories. 

Skandál kvůli mikině

Je pravda, že LP teď zřejmě potřebuje partnerčinu podporu více než kdy jindy. Zpěvačka si uřízla pořádný malér, když se na instagramu pochlubila mikinou, kterou jí vyrobili fanoušci z Ruska, s logem LP a ruskou vlajkou. Mnoho lidí si kus oděvu vyložilo politicky a pochopilo ho jako zpěvaččinu podporu země v současné válce s Ukrajinou. 

Jakmile si Pergolizziová uvědomila, co způsobila, příspěvek stáhla a vytasila se s veřejnou omluvou. „Podporuji a vždy jsem podporovala Ukrajinu. Prosím, přijměte mou pokornou omluvu. Je mi to moc líto, doufám, že mi to dokážete odpustit,“ sypala si popel na hlavu ve videu v instastories, na kterém působí opravdu psychicky zničeně, a přidala ještě dvě stránky textového prohlášení. 

„Hluboce lituji, že jsem byla tak necitlivá. Byl to hloupý omyl,“ psala v něm a připomněla, že právě uplynuly dva roky od začátku ruské invaze. „Ukrajina potřebuje podporu víc než kdy jindy. Moje poselství je a vždy bude jen láska a podpora pro ukrajinský lid,“ dušuje se zpěvačka. 

Iveta: Jsem v tom až po uši!

Česká modelka Iveta Maurerová a světoznámá zpěvačka LP přiznaly vztah loni o Vánocích. Později ale prozradily, že pár tvoří už od srpna. „Je to nejhodnější člověk, kterého jsem kdy poznala, a já jsem moc šťastná, že mohu mít po boku tak úžasného a laskavého člověka s tak zlatým srdcem. Vážím si toho – a ano, jsem zamilovaná až po uši od prvního okamžiku, kdy jsem ji spatřila,“ prozradila Iveta pro Nova.cz

Video
Video se připravuje ...

Boj o manželství pro všechny: „Někteří hrají tuhle hru dost ostře,“ říká právnička. Markéta Volforvá, Lukáš Červený

Fotogalerie
51 fotografií