Monika Bagárová patří k matkám, jež dlouho nedokázaly odepřít svému dítku mateřské mléko. A její malá Ruminka, které budou v květnu čtyři roky, se ho také velmi hlasitě dožadovala. Zpěvačka dokonce sdílela video, v němž se k ní její dcera tulí a za neustálého opakování „dej mi cici, mami... dělej, dej mi cici...“ se jí dobývá do výstřihu. A Monika jejímu naléhání nakonec přece jenom podlehla... Rumia si na kojení dokonce tak navykla, že ho měla nejenom několikrát během dne, ale nedokázala bez něj ani usnout. A v noci si pak ještě dvakrát dala.

Přesto - nebo právě proto? - se někdejší účastnice SuperStar rozhodla k velkému životnímu kroku... a odhodlala se dceru od kojení konečně odstavit. „Vydržela jsem dlouho a nelituji, bylo to krásný,“ usmívala se v instastories interpretka hitů Ve dvou či Vysněná. I tak však uznává, že „už přišel ten správný čas“„Celé roky jsem spávala na jednom boku s rukou nahoře. Vstávala jsem častokrát bolavá a nevyspaná, zato Ruminka moc spokojená,“ prozradila Monika.

Video
Video se připravuje ...

Bagárová skrývá bříško?! Pravda o těhotenství s Leonem! Markéta Reinischová

„Cítím se hrozně unavená,“ přiznala nyní a odhalila plán, jak Rumii, kterou si Bagárová pořídila s MMA bijcem Makhmudem Muradovem (34), odstavit. Dcerku nechá přes noc u babičky a dědečka... a další noc ji už uloží bez toho, aby jí usnula u prsu. První dny se zatím daří - i když samozřejmě došlo na slzy a opakované prosbičky. „Ale věřím, že to bude dobrý, že si za chvilku ani nevzpomene. Když dneska řekla, že chce, a plakala, tak jsem ji pomazlila a vysvětlovala jí to, a... zvládá to zatím líp, než jsem si myslela,“ pochvaluje si Monika.

Fotogalerie
59 fotografií