Po půl roce sdílení domácnosti s exmanželem se Hance Mašlíkové konečně podařilo ulovit to správné hnízdo! Modelka a moderátorka zúročila zkušenosti z posledního roku, kdy se dala na prodej nemovitostí, a ačkoli přiznala, že má  vysoké nároky, konečně si pro sebe a synka Andrease sehnala byt. 

Na svém instagramu se v neděli dokonce pochlubila, že už ho má k dispozici pro sebe, a konečně tak mohla změnit adresu. „Stěhování je v plném proudu. Hlavně se z toho co? Ano,“ napsala k videu v instastories, na kterém do bytu tahá spoustu krabic a dalších věcí, a hnědým emotikonem naznačila odpověď. 

Každý, kdo se někdy stěhoval, ale moc dobře ví, že tady všechna dřina ještě zdaleka nekončí. „Chystám nám s Andreaskem nový vyvoněný domov,“ okomentovala další video, na němž ještě večer pilně vymývala kuchyňské skříňky. 

Manželství Hany Mašlíkové a MMA zápasníka Andrého Reinderse (42) skončilo prakticky už před půl rokem, v očích státu ale rozvodové řízení pořád běží. Domov, ve kterém rodina společně bydlela, připadne Reindersovi. Bývalka i syn v někdejší společné domácnosti (teď už „u Reinderse“) ještě půl roku bydleli, postupem času tam ale začínalo být těsno. 

„Je to osobní, André to tak chtěl. Prostě je to na mně a nechci zbytečně vířit nepříjemné vody,“ přiznala Mašlíková nedávno pro Super.cz.

„Hledám výjimečné bydlení. Nebudu se stěhovat jen tak někam, abych vypadla. Mělo by mě to okouzlit a očarovat. Může to být klidně novostavba nebo nějaký menší domeček. Byla bych ráda za terasu nebo předzahrádku. Ale ty aktuální ceny pronájmů jsou nesmysl. Ale lepší to asi hned tak nebude a nebudeme spolu žít další tři roky, že bych čekala, že by to mohlo klesnout. Samozřejmě se nám vzájemně uleví, až to oddělíme,“ svěřila se před týdnem. 

Video
Video se připravuje ...

Hanka Mašlíková o Valentýnu a rozvodu: Pro chlapy jsem oříšek! Matyáš Janíček

Fotogalerie
66 fotografií