Ashley, která se vždy pyšnila plnými křivkami a ještě v pokročilém stupni těhotenství se nebála cvičit, se světu již stihla pochlubit, že má porod za sebou. „Justin a já vám s radostí oznamujeme, že se narodili naši kluci. Přišli na svět brzy ráno u nás doma a jsou šťastní a zdraví,“ napsala na sociální síti Grahamová spolu s manželem Justinem Ervinem.

Prozradili tak, že kráska nosila pod srdcem hned dva potomky - dvojčata. Zajímavé však je, že tentokrát neukázala žádné snímky miminek. Dokonce ani jména ještě nejsou veřejnosti známá. Z nemocnice byla propuštěna v pátek ráno.

Zdá se, že modelka si chce dát celkově od internetu a pozornosti trochu pauzu a věnovat se jen sobě a své rodině. „Beru si nějaký čas na zahojení a napojení se na svého manžela a své tři kluky, ale už teď se opravdu nemůžu dočkat, až vám všechno povyprávím,“ doplnila Ashley. Zřejmě je tak opatrnější než v době, kdy přivedla na svět prvního syna Isaaca (2).

Její fanoušci o její příspěvky ale jistě nepřijdou natrvalo, vždyť Grahamová byla vždy velmi otevřená a skoro se zdálo, že nezná stud - často zveřejňovala své fotky například jenom v prádle či pózovala zcela bez oblečení. Tyto snímky prý pořizuje právě její manžel.

VIDEO: Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře.

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře. Instagram.com

Fotogalerie
160 fotografií