Přestože by v tuzemsku reklama na vodu s takovou kráskou v hlavní roli byla okamžitě nominovaná na cenu Sexistického prasátečka, v Americe je modelka Val Fit využívána firmou produkující vodu již od roku 2015. A nikomu na tom nepřijde nic divného. Neskutečně sexy žena, jejíž skutečné jméno je Valerie Coralia a za své exotické rysy obličeje vděčí svým salvadorským, italským, polským a filipínským předkům, si takové focení bezpochyby užívá dosytosti.

Tomu nasvědčuje i nejnovější reklamní kampaň, která vznikla ve vlnách Tichého oceánu, na jeho písčitém pobřeží. Val Fit před objektivem předváděla své křivky ze všech stran, jaksepatří se „prsila“ v úsporných plavkách, co ponechávaly jenom minimum prostoru pro fantazii, a prokazovala i svou neuvěřitelnou pružnost – například udělala provaz. Dávala si přitom velký pozor, aby se jí nestal stejný trapas jako při minulém focení.

VIDEO: Sexy plus size modelka Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře.

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře. Instagram.com

To na sobě totiž měla minišortky a bílé body, během pózování však neuhlídala své přednosti a vyklouzlo jí ňadro. Ovšem ruku na srdce, vzhledem k tomu, že to bílé bodýčko, v němž se promenovala před fotoaparátem, bylo docela promočené, osvobozená bradavka nebyla žádnou novinkou, ale něčím, co bylo už předtím poměrně dost vidět. Tato žhavá brunetka je každopádně dokonalou potěchou oka všech „dolňáků“, a vy se na její nejvypečenější snímky můžete podívat do naší galerie...

Fotogalerie
39 fotografií