Ačkoli většina lidí reklamy bytostně nesnáší, některé si publikum zkrátka získají a vzpomíná se na ně ještě po letech. Jednou takovou byl i spot na propagaci limonády Pepsi, ve kterém se v roce 1992 objevila topmodelka Cindy Crawfordová. Ta byla tak žhavá, že z ní tehdy měli žízeň úplně všichni.

Pro fanoušky legendárního spotu má teď modelka dobrou zprávu: Po letech ji totiž natočila znovu, ve stejných džínových šortkách a ďábelsky upnutém bílém tílku. A nutno podotknout, že ačkoli od té doby uplynulo již téměř 30 let, na modelce to rozhodně není vidět.

„Je vždycky příjemné a vzrušující pracovat s mým kamarádem Davidem Yarrowem, obzvlášť když je to pro dobrou věc,“ pochlubila se na sociálních sítích.

„Vrátili jsme se k původní budově Halfway House Cafe ze slavné reklamy na Pepsi, kterou jsem dělala v roce 1992, abychom ji zopakovali (s přídavkem Davida Yarrowa) a vybrali peníze pro dětskou nemocnici American Family Children's Hospital v Madisonu ve Wisconsinu, kde se můj bratr léčil s leukemií,“ popsala, co ji k projektu vedlo. Modelčin bratr Jeffrey (†3) bohužel leukemii nakonec podlehl.

Není žádným překvapením, že šarm Crawfordové zafungoval opět perfektně a podařilo se vybrat již více než milion dolarů, tedy v přepočtu 21,5 milionu korun. A číslo stále roste!

Crawfordová si rovněž pochvaluje, že na nové verzi reklamy mohla opět spolupracovat s kadeřníkem Peterem Savicem, který jí v původní kampani vytvořil legendární bujnou hřívu. To se mu povedlo i o tři dekády později, a tak si Crawfordová jeho um nemůže vynachválit.

„Myslím, že se nám to povedlo!“ shrnula na závěr a vyzdvihla práci všech zúčastněných.

VIDEO: Cindy Crawfordová v reklamě na Pepsi v roce 1992

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford v reklamě na Pepsi Youtube.com

Fotogalerie
51 fotografií