Slovenská moderátorka Adela Vinczeová je dobře známá svým smyslem pro humor. Blonďatá kráska si umí vystřelit i sama ze sebe a často to také dokazuje na sociálních sítích. Teď si udělala legraci ze svého přání založit rodinu. 

„Kdybychom měli miminko, bylo by hodně zlaťoučké. Uznejte,“ sdělila svým fanouškům na instagramu a připojila bizarní montáž, která její obličej vložila na tělo miminka, které jí trčí z hlavy. Výsledek je poměrně děsivý.

Adela Banášová ukázala, jak by vypadalo její dítě.

Téma miminek ale není v rodině Adely a Viktora jen veselé. Dvojice má v otázce plodnosti problémy, a i když by si oba potomka přáli, příroda je v tomto ohledu proti nim. 

I když to není vůbec jednoduché, o svých problémech hovoří manželé otevřeně, protože doufají, že tím pomohou lidem v podobně těžké situaci. Neplodnost je totiž v naší společnosti stále tak trochu tabu.

Vinczeovi se rovněž netají tím, že by možná rádi dítě alespoň adoptovali. „Téma adopce se k nám váže už dlouhodobě. Média ji s námi spojují delší dobu a my férově odpovídáme, že to není uzavřená otázka. Je to ale velmi vážné rozhodnutí, které jsme ještě neudělali,“ uvedla moderátorka pro slovenský magazín Báječná žena

VIDEO: Českého lva opět moderovala Slovenka! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií