Talentovaná slovenská moderátorka Adela Vinczeová, za svobodna Banášová, na sociální síti zavzpomínala na svou cestu vlakem, kdy došlo ke skutečně legrační záměně. Pro svou vysokou, štíhlou postavu hodnou modelky (však také Adela v mládí modeling dělala, dokonce se ve svých šestnácti letech účastnila soutěže Elite Model Look), blond vlasy a výrazný nos byla považovaná za někoho docela jiného, celosvětově známého… a o deset let staršího.

„Číšnice v jídelním voze na mě mrkla a se zalomenýma rukama nesla lístek: ‚To tady dnes máme hosty!‘ Říkám si, že paní asi viděla před sto lety SuperStar, kterou jsem moderovala s Leošem Marešem. Nebo zachytila ​​nějakého Českého lva,“ dumala nad svou popularitou Vinczeová. Jak sama přiznává, v Česku, na rozdíl od rodného Slovenska, není tak známá… a tak ji to velice potěšilo.

Její radost však neměla dlouhého trvání... „Když jsem pak, s pohlazeným egem, nechala paní spropitné, říká mi: ‚Tak to jste si mohla nechat na nadaci.‘ Ptám se jí, jakou nadaci má na mysli? Až rozčileně mě setřela: ‚Tak jste, nebo nejste Tereza Maxová?!‘“

VIDEO: Adéla Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů!

Video
Video se připravuje ...

Adéla Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů! David Turek

„Málokdy dokáže být lidská důležitost tak dotčená a polichocená zároveň,“ bavila se tímto roztomilým trapasem plavovláska, která je už čtyři roky provdaná za moderátora Viktora Vinczeho (30), jenž je o 10 let mladší než ona. 

Ten byl mimochodem před časem zneužit odpůrci očkování, kteří na sociálních vyhlásili, že zemřel po vakcíně proti koronaviru. Jistě i jeho pobavila představa, že „má doma“ topmodelku světových parametrů!
Fotogalerie
74 fotografií