Na Slovensku jsou s očkováním trochu dál než my tady v Česku – i lidé ve věku 40+ se mohou přihlásit na očkování proti nebezpečné nákaze, která pustoší celý svět. Proto se mezi nejnověji naočkované počítá také Adela Vinczeová, kterou si čeští diváci zamilovali jako moderátorku Česko Slovenské Superstar. Ta své čtyřicetiny nedávno oslavila, a tak měla nárok na „včeličku“. Během pobytu v Liptově ji napadlo změnit místo očkování při registraci, jelikož v hlavním městě asi bude o volné termíny rvačka, a hned se jí naskytla možnost podání vakcíny v Prešově.

Štíhlá plavovláska této příležitosti okamžitě využila. Její manžel Viktor Vincze (30) to se svým typickým smyslem pro humor oznámil i na svém instagramovém účtu. Ostatně je to právě on, kdo často sdílí na internetu informace o jejich soukromí – například sdělil celému světu, že Adele diagnostikovali rakovinu děložního čípku, anebo se svěřil se svými problémy s početím dítěte, a to z toho důvodu, že má pomalé spermie. Adela si založila instagramový účet docela nedávno a pojala ho docela jinak než jako ostatní celebrity propagující na internetu samy sebe.

VIDEO: Adela  Vinczeová v šatech, co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle

Video
Video se připravuje ...

Adela Banášová v šatech co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle Andrii Konontsev

Viktor každopádně zveřejnil Adelinu fotku z očkování s popiskem: „Astra je tam. Jsme na chatě na Liptově, přišel termín do Prešova, neváhala. Neváhejte ani vy. Já stále čekám. Tomu, že je to moje babička, kterou jen doprovázím, neuvěřili,“ žertoval na konto své o 10 let starší partnerky. Podle slovenského ministerstva zdravotnictví má totiž nárok na očkování i doprovod seniora nad 70 let. Snímek blond moderátorky mimochodem svým »lajkem« ohodnotila například zpěvačka Dominika Stará (27), která se od lednové veselky pyšní novým příjmením Jurenová.

Adela po očkování přiznala komplikace a postěžovala si také na bolest levého ramene, kde jí vpíchli vakcínu. „Měla jsem v noci třesavku a teplotu, a bolí mě velmi ruka, ale udělala jsem to pro kolektiv. A abych už nikdy nikoho nenakazila. Ne pro sebe, to ne,“ vysvětlila Vinczeová ve videu na sociální síti. Vzhledem k tomu, že je to jinak mladá a zdravá žena, následující den se její stav podstatně zlepšil. „Už je mi skoro úplně dobře. Moje imunita zareagovala pěkně, aby se ta kolektivní měla lépe,“ hlásila v instastories.

Fotogalerie
69 fotografií