Herečka Sydney Meyerová není v tuzemsku příliš známá, a je to rozhodně škoda. Tahle kráska má totiž divákům co nabídnout – kromě sympatické tváře se totiž pyšní výstavní figurou, kterou nemá problém obnažit před kamerami. Ukáže ji mimo jiné v seriálu Y: The Last Man, což je sci-fi příběh podle stejnojmenné komiksové předlohy z postapokalyptického světa, v němž záhadně pomřeli všichni muži. Až na jednoho jediného.

Za své lehce exotické vzezření vděčí Meyerová svým rodičům, z nichž jeden je – překvapivě – černé pleti. „Můj otec je černý, pochází z Jižní Afriky. Nebyla tam dobrá situace, a tak i se svou rodinou utekli do Kanady,“ líčila herečka pro deník Metro.uk. V Kanadě poznal Sydneyinu maminku, která také nemá kanadský původ – je totiž pro změnu z Velké Británie. „Jsem míšenec. Nevypadám na to, jsem velmi bledá. Ale je to součást mého dědictví a toho, odkud pocházím.“

VIDEO: Slavné krásky, které se svlékly pro reklamní kampaň

Video
Video se připravuje ...

Slavné krásky, které se svlékly pro reklamní kampaň youtube.com

Půvabnou Meyerovou by si čeští diváci mohli vybavit například ze seriálů Grand Army, Lovci stínů: Nástroje smrti, či Slasher, kde je jejím hereckým parťákem Alex Ozerov (29). Fanoušci hodně vyzdvihovali překvapivě fungující jiskření mezi jejich hrdiny - a záhy se ukázalo, že nebyla chemie jenom na televizních obrazovkách, ale i ve skutečnosti. Láska totiž zahořela i mezi herci a v červnu 2020 si řekli své „ano“.

Fotogalerie
29 fotografií