Že by koronakrize udeřila i na herce Neila Patricka Harrise, jenž v době, kdy aktivně natáčel seriál Jak jsem poznal vaši matku, patřil k nejlépe placeným seriálovým hercům? Seriál se natáčel mezi lety 2005-2013 a Harris, přestože nebyl hlavní postavou, inkasoval plat mnohem vyšší než zbytek štábu. Zatímco ostatní herci dostávali 120 tisíc dolarů za epizodu (2,6 milionu korun), jemu pravidelně na konto přistávalo 210 tisíc dolarů (4,5 milionu korun). Je možné, že náročný život s manželem Davidem Burtkou (46) a jejich dvojčaty zasáhl i jejich rodinné konto, jelikož prodávají Harrisův „staromládenecký“ dům v New Yorku.

Ten najdete ve čtvrti Harlem. Na obytné ploše 8 000 čtverečních stop je tu pět ložnic a pět koupelen. Nechybí tu speciální hudební salonek, velká knihovna, soukromá tělocvična, herna (ne pro děti, ale pro dospělé, tedy bez jakéhokoliv erotického podtextu, zkrátka místo s kulečníkem, šipkami, barem a tak dále), šatna, vinný sklípek či domácí kino. Milovníci tepla jistě ocení tři krby. Nechybí ani terasa o rozloze 2 000 čtverečních stop, velká zahrada, na níž je jacuzzi (hydromasážní vířivá vana), pergola s posezením a pochopitelně také gril. K dispozici je také kancelář v nejvyšším patře domu, která je rafinovaně skrytá za tajnými dveřmi, a otevírá se stisknutím oka kouzelníka na vintage plakátu.

VIDEO: Bydlení s Markétou Mayerovou: Jak bydlí Honza Kříž?

Video
Video se připravuje ...

Bydlení s Markétou Mayerovou: Jak bydlí Honza Kříž? Videohub

Neil Patrick Harris původně dům koupil v roce 2013 za téměř 3,6 milionu dolarů (78 milionů korun), nyní však za něj požaduje částku daleko vyšší: Řekl si o 7,325 milionů dolarů (159 milionů korun). Na prodeji by tak vydělal slušných 3,725 milionů dolarů (čili 81 necelých milionů korun).

Zda se mu povede takhle drahý domek prodat, těžko říct. Nebyl by totiž jedinou celebritou, jež dala v uplynulém roce na trh nějakou ze svých nemovitostí, ale pak musela hodně ze svých původních nároků slevit. Podívejte se nicméně do naší galerie a posuďte sami, zda byste byli ochotni dát takovou závratnou sumičku za bydlo, co je zatím přecpané všemi možnými i nemožnými věcmi, jako je třeba kabinet kuriozit…
Fotogalerie
50 fotografií