Uspořádali jsme hvězdám filmu režiséra Jana Hřebejka (56) speciální vánoční setkání, na němž nechyběly bramborový salát, kapr ani cukroví.

Nad svátečními pochoutkami se setkali Kristýna Badinková Nováková (40, Jindřiška), Silvie Maryško (38, Uzlinka), Marek Morvai-Javorský (37, Péťa) a Michael Beran (43, Michal). Nápad sejít se se svými hereckými kolegy všichni čtyři ocenili. Michael dorazil vlakem z Brna, Marek dokonce až z Bratislavy!

A vy se díky tomu ve velkém pátečním rozhovoru dozvíte třeba to, jak probíhala kultovní scéna s okurkami v posteli v podání Kristýny a její filmové maminky Emílie Vášáryové (81). Kdo všechno kvůli rokenrolu chodil na taneční hodiny a z koho měly děti největší obavy. 

„O panu Kodetovi kolovaly různé historky. Že může být třeba cholerik, přísnej, prudivej, všechno možný. Takže jsem před ním měla velký respekt,“ svěřila se představitelka jeho dcery Jindřišky. Naplnily se její obavy? I to se dozvíte už v pátek ve speciálním vánočním Blesk tv Magazínu.

Video
Video se připravuje ...

10 chyb, kterých jste si nevšimli ve filmu Pelíšky Blesk

CO DĚLAJÍ DNES?

Jako jediná se dodnes živí hraním Kristýna Badinková Nováková neboli Jindřiška. Doma je v divadle Studio DVA, hrála vyšetřovatelku v primáckém krimiseriálu Temný Kraj a objevila se i ve filmech Kuky se vrací, 3 sezony v pekle a dalších.

Silvie Maryško čili Uzlinka je ženou hvězdy seriálu Agrometal Jiřího Maryška (43). Zazářila ještě v seriálu Rodinná pouta, resp. Velmi křehké vztahy, nyní je vedoucí produkce v dabingu.

I Michael Beran neboli Míša dostal po Pelíšcích další role. Zahrál si např. ve snímcích Ro(c)k podvraťáků, Snowboarďáci, Korunní princ, dnes pracuje jako vedoucí produkce v České televizi.

Jediný Marek Morvai-Javorský, který hrál zvídavého Péťu, zcela změnil obor, má s kamarády fotografické studio a živí se i jako IT specialista

První TV program na CELÉ VÁNOCE! Vánoční Blesk tv MAGAZÍN už v pátek! Mimořádné vydání 88 stran

Fotogalerie
34 fotografií