Po velkých prsou prý toužila Natália Mykytenko od svých 18 let. Sen si však splnila až v únoru letošního roku. „S výsledkem jsem spokojená velmi, vše dopadlo, jak jsem přesně chtěla,“ řekla tehdy Blesku bývalá zubní sestřička. „Už si na ně zvykám a pozoruju je teď každý den,“ líčila nadšeně. Z drobných dvojek přešla u diváků reality show nepříliš populární nevěsta na čtyřky – a podle mnohých jejích followerů to nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Místo lichotek se na Natálčinu krásnou hlavinku snášejí spíš takzvané „hejty“ a výsměch, a mnohdy je její dekolt nazýván „nejhoršími umělými prsy, co jsou na instagramu k vidění“.

Její ňadra, posazená poněkud dál od sebe, totiž budí vysloveně nežádoucí pozornost – a klinika, která jí je vymodelovala, má v Natálce kvůli tomu notně negativní reklamu. „Ta prsa se mi nelíbí, předtím vypadala líp,“ domnívají se její fanoušci při pohledu do jejího výstřihu. „Jsou vážně daleko od sebe. Nemám nic proti plastikám, jestli je budu s věkem potřebovat, tak klidně půjdu… Ale takhle bych nechtěla, aby to dopadlo! Kdo vám to dělal? Abych se mu vyhnula obloukem,“ psaly jí některé dámy. Dalo by se namítnout, že mezi kritiky jsou jenom závistivé ženy, ale opak je pravdou. „Kam utíkají?“ ptal se na „rozdivočená“ ňadra Natálky provokativně například jeden muž.

VIDEO: Natália Mykytenko s gustem předvádí svá nová ňadra 

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko s gustem předvádí svá nová ňadra  

„No je fakt, že je to strašná práce. Holt někdy se to nepovede, nejde vždy výsledek předpovědět. Ale jsou to jenom prsa. Je strašně moc zpackaných plastik nosu, výplní obličeje… je to riziko. Pokud je Natália spokojená, je to hlavní, a nám ostatním to může být jedno,“ zaznívaly smířlivější komentáře.

Nicméně mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda s novou výbavičkou na hrudníku, která se některým lidem zdá poněkud nepřirozená, udělala Mykytenko, jak se říká, štěstí, anebo měla zůstat raději u drobného poprsí, jakým ji obdařila matka příroda… a co se k její štíhlé postavě možná hodilo daleko víc.

Fotogalerie
109 fotografií