Po velkých prsou toužila u diváků reality show neoblíbená nevěsta od svých 18 let. „Líbí se mi velká prsa a chci větší dekolt,“ přiznala těsně před lednovou operací. Teď konečně mohla sundat zdravotní podprsenku a pokochat se prací plastického chirurga.

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Utrpení a nadšení

„S výsledkem jsem spokojená velmi, vše dopadlo, jak jsem přesně chtěla,“ řekla Blesku bývalá zubní sestřička. „Už si na ně zvykám a pozoruju je teď každý den,“ popsala nadšeně. Během zotavování si ale také pořádně vytrpěla, ale, co by pro krásu neudělala. „Je pravda, že prvních deset dvanáct dní jsem dost trpěla, ale vše se dá vydržet. A opravdu to za to stojí, když je to váš dlouhodobý sen,“ přiznala blondýnka.

Už ji balí ženy!

Sice ještě musí nosit speciální podprsenku, ale už se stihla pochlubit nadupaným dekoltem na sociálních sítích. „Moc ti to sluší, ty prsa jsou fakt pecka, teď jsou pořádně vidět,“ zaznívalo v mnoha komentářích od obdivovatelů Natálky nebo spíše obdivovatelek. Po jejím nedávném prohlášení, že je bisexuálka, se ženy na jejím Instagramu chovají odvážněji. „Ty prsa jsou super, jsi nádherná, sexy, dokonalá,“ lichotí blondýnce fanynky.

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!
Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Fotogalerie
51 fotografií