Ungelt má tradici, že všechny židle v klubu jsou dárky od slavných příznivců divadla, a to včetně takových fanoušků, jakým byl například Václav Havel (†75).

Chválí brzdu

„Vybrali jsme židli, tonetku, ale zapomněli jsme ji nakonec na chalupě,“ přiznal Kolář. „Museli jsme se Světlanou v Praze koupit jinou. Je stará sto let,“ pochlubil se Petr na jevišti dárkem. Pak pohovořil o Světlaně. „Je to moje brzda, když se moc rozmluvím,“ přiznal. Na to, že je bývalý diplomat, to moc diplomaticky neznělo. Romanticky už vůbec ne.

Tajná líbačka

Witowská a Kolář jsou spolu už více než rok. Loni v červnu, když svůj vztah ještě pečlivě tajili, je Blesk zastihl v jižních Čechách, jak se líbají pod stromem. Moderátorka České televize se loni počátkem roku rozvedla s podnikatelem Petrem Witowským (51), s nímž má syna Filipa (9). Prvním manželem Světlany byl sportovní komentátor Robert Záruba (54), společně jsou rodiči syna Viktora (20). Petr Kolář loni ovdověl a má stejně jako Světlana dva syny.

VIDEO: Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské.

Video
Video se připravuje ...

Etzler a alkohol: Po popíjení s bezdomovci se šel léčit. A ČT stále mlčí o střetu zájmů Witowské. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií