Oba vědí, že má-li pracovní vztah šlapat jako hodiny, nemělo by se do něj tahat nic jiného. Přesto si Hanka s Karlem jako žena a muž krátce podlehli, ovšem pramenilo to hlavně z pocitů smutku a ztráty blízkých přátel.

19. února 1973, když byli čerství spolupracovníci na svém prvním zahraničním zájezdu, totiž na pražském ruzyňském letišti havarovalo letadlo z Kuby a při nehodě zahynulo 66 pasažérů letadla. Mezi nimi byla také řada Karlových a Hančiných kamarádů – muzikantů z Karlovy bývalé kapely. „Byl jsem zdrcený, sražený na kolena, a v takovém okamžiku člověk potřebuje, aby ho někdo chytil za ruku. A přišla Hanka. Nádherná, s dlouhýma nohama, s krásnýma rukama... Nikdy jsem neviděl krásnější ruce, než má ona,“ popisuje v knize moment, kdy útěchu našli vzájemně v náruči, Vágner.

Jak rychle jejich románek začal, tak i skončil. „Nikdy později už nás to ani nenapadlo a stali jsme se vzájemně tak blízkými, že jsme si i vzájemně posuzovali partnery. Dokonce mi jedno děvče i dohodila, jednu nádhernou kamarádku!“ dodává hudebník. Vzácně o jejich vztahu v knize hovoří i sama Hanka. „Řekli jsme si s Karlem, že tak, jak se nám spolu úžasně pracuje, cítíme oba stejné mantinely, tak v soukromí bychom se zabili. Nešlo by to. Neznamená to, že když spolu dva lidé umějí žít, že spolu budou umět i pracovat. A naopak. Ale chtěla bych podotknout, že to krátké, co jsme spolu vztahově prožili, bylo pro oba moc krásné a užili jsme si to,“ říká zpěvačka, která s Vágnerem po boku dosáhla těch největších úspěchů včetně devítinásobného kralování české pop-music coby Zlatá slavice.

VIDEO: Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video
Video se připravuje ...

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií