Postcovidový syndrom, jenž podlomil zdraví oblíbené zpěvačky, si vybírá svou daň. Daň v podobě neúčasti na 22 koncertech, na které se Hanka Zagorová tolik těšila. Vedle kolegy Petra Rezka za sebe sice našla náhradu v podobě Moniky Absolonové (45), to ale nemění nic na tom, že to devítinásobnou zlatou slavici nemrzí.

Největší letošní událostí v rámci její kariéry měl být narozeninový koncert v Lucerně, kde by zpěvačka oslavila na pódiu půlkulatiny. Ani k tomu ale bohužel nakonec nedojde, jak už mnozí jistě tušili. „Moji milí! Narozeninová Lucerna letos bohužel n e b u d e 😢,“ potvrdila Zagorová. Fanouškům ale hned slíbila, že jim to vynahradí. „Pracuji na svém zdraví a moc se na vás těším 16. 12. 2021, kdy spojíme narozeninový i vánoční koncert dohromady. Lístky zůstávají v platnosti, a kdyby se někomu termín nehodil, vraťte je do 6. 9. 2021. Doufám, že nám to konečně vyjde! Těším se na vás! Hanka,“ snaží se zůstat Hanka optimistická.

Hanka Zagorová měla v poslední době problémy s dýcháním, načež lékaři zjistili, že trpí postcovidovým syndromem. Proto musí nyní odpočívat a nechat se hýčkat od svého milovaného manžela, operního pěvce Štefana Margity (65). „Hanka vlastně normálně funguje. Nesmí se ale stresovat, přepínat a poskakovat po jevišti,“ vysvětlil Štefan Blesku. „A tak jsme doma a snažíme se každý den si nějak zpříjemnit. Třeba dneska Hanka udělala fantastický meruňkový knedlíky, a tak se těší, že zase já jí udělám francouzské brambory, které ode mne miluje, nebo palačinky s marmeládou podle mé maminky,“ rozpovídal se Margita.

VIDEO: Netradiční rozhodnutí po rozchodu herců! A Depp oslní festival ve Varech.

Video
Video se připravuje ...

Netradiční rozhodnutí po rozchodu herců! A Depp oslní festival ve Varech. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií