Přestože je zpěvačka Hana Zagorová bez přehánění nenahraditelná, přece jenom se o to musejí pořadatelé různých akcí pokusit – a mezeru vzniklou po marodící umělkyni „zaplácnout“ jiným zvučným jménem, respektive umělcem se zvučným hlasem. Interpretku chytlavých hitů Je naprosto nezbytné, Maluj zase obrázky, Mimořádná linka Praha–Tokio nebo Můj čas, což je ústřední píseň seriálu Sanitka, teď o víkendu nahradí – Monika Absolonová (44).

Zpěvačka to uvedla na svém facebookovém profilu. Místo „Haničky písničky“ si stoupne na pódium v rámci Karlovského kulturního léta, kde měla druhá nejúspěšnější držitelka ocenění Zlatý slavík v kategorii zpěvačka v historii této soutěže (po Lucii Bílé) vystupovat s Boom! Bandem. „Je to nenadálá akce,“ přiznala Monika na sociální síti. „Budu se snažit Haničku pro tentokrát zastoupit, ale vím, že to nejde…“

VIDEO: Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

„Hlavně, ať jsi brzy fit! Mám tě ráda,“ vzkázala jí Absolonová skrze internet. Přestože je Zagorová velice aktivní ženou, na jejím zdravotním stavu se bohužel podepsal covid-19, jenž ji potrápil během minulého roku. Na rozdíl od svého manžela, o 9 let mladšího operního pěvce Štefana Margity (65), měla mnohem těžší průběh, a musela dokonce do nemocnice. Slovy „musím respektovat doporučení lékařů“ sice množství svých fanoušků zklamala, jistě jí to ale nemají za zlé. Zdraví je přece důležitější.

Fotogalerie
58 fotografií