Je to jen pár dnů, co legendární zpěvačka musela svým fanouškům oznámit smutnou zprávu. „Moji milí, vzhledem k mému zhoršenému zdravotnímu stavu důsledkem loňského prodělání covidu musím respektovat doporučení lékařů a bohužel zrušit, od 5. 8. do 30. 10. 2021, veškeré svoje koncerty. Je mi to strašně líto. Hanka,“ oznámila na sociální síti.

Za jejími zdravotními problémy stojí obtíže po prodělaném covidu, virus navíc zkomplikoval i její nemoc krve, se kterou bojuje už od mládí. Více o svých současných zdravotních problémech ovšem neprozradila.

Zagorová, která se v současné době věnuje hlavně svému zdraví a odpočinku, ovšem na své fanoušky nezapomněla a poslala jim alespoň velmi milý vzkaz. „Děkuju, děkuju, děkuju!!! Ani nevíte, jak mě potěšily ty stovky vašich vzkazů. Strašně jste mi pomohli! Mám vás hrozně ráda a těším se, až se zase uvidíme. Vaše Hanka,“ napsala zpěvačka.

Není divu, že její milý vzkaz spustil lavinu pozitivních komentářů, ze kterých je jasné, že na její návrat na pódia se těší nejen fanoušci, ale i kolegové. „My se všichni těšíme na Tebe,“ odpověděla jí zpěvačka Monika Absolonová. „My Tě všichni milujem a přejeme Ti, ať jsi brzy fit!!!“ ozvala se návrhářka Blanka Matragi. Na její slova zareagoval i Honza Musil a Meky Žbirka, kteří Hance poslali srdíčko.

Video: Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video
Video se připravuje ...

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií