Potvrdil to, čeho se všichni báli. Hana Zagorová musela být hospitalizována – onemocněla covidem-19, a to s velmi těžkým průběhem! Poté, co o tom Blesk informoval, to televizi Prima potvrdil její muž Štefan Margita.

Nejdřív musela kvůli zdravotním důvodům odvolat koncert, pak se zpěvačka, která zítra oslaví 74. narozeniny, neobjevila ani ve středeční Show Jana Krause. A teď už je bohužel jasné, že nešlo jen o běžnou virózu. „Nepřeju nikomu, aby zažil to, co teď Hanka během posledních deseti dnů,“ prohlásil Margita pro FTV Prima. Jeho citace se objevila ve zprávách a posléze v Showtime.

„Vrátila se po dvou koncertech, dva dny na to jí stoupla horečka téměř na čtyřicet! Samozřejmě testy prokázaly, že je nakažená covidem a kvůli těm horečkám, které ani po týdnu neklesaly, musela být Hanka hospitalizovaná,“ prozradil Primě její manžel, kterému také vyšel pozitivní test.

VIDEO: Hana Zagorová o nákaze, která položila i Margitu: Vím, kdo mě nakazil!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová o nákaze, která položila i Margitu: Vím, kdo mě nakazil! Jana Tvrzová, Jan Jedlička

Zpěvačka je v ohrožené skupině, a to nejen vinou věku – celoživotně bojuje ještě s těžkou poruchou krvetvorby. Podle Margity se jí ale postupně vrací síla a je na tom den po dni líp. „Věřím, že brzy bude doma – snad už příští týden...“ modlí se. „Nedávno jsem s ní mluvil a stav se zlepšil,“ uvedl v telefonu.

Osobně za Hankou nemůže, neboť je sám také v karanténě. „Přál bych si jedno, abyste jí všichni popřáli v neděli k narozeninám, které má, a těšili se na ni na jeviště,“ dodal pro Showtime operní pěvec. S manželkou měli spoustu plánů, teď je všechno jinak.

Telefonicky také Štefan odvolává svá vystoupení, dojednává nový termín návštěvy v Show Jana Krause, kde měli být ve středu. „Věřím, že se to všechno brzy splní. A že se se této nemoci zbavíme,“ dodal pro Showtime Margita, jenž má s Hanou už 21. září pokřtít novou desku s názvem Konečně společně.

Vzkaz fanouškům na stránkách

„Naši milí, nechtěli jsme vás zatěžovat našimi starostmi. Ano, oběma nám vyšly pozitivní testy na covid,“ píše se také na oficiálních facebookových stránkách Hany Zagorové. „Štefan je v domácí karanténě s lehkým průběhem a Hanka z důvodu vysokých teplot v nemocnici. Věřte, že děláme, co můžeme a brzy se s vámi uvidíme. Moc se na vás těšíme, Hanka a Štefan!“

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál.

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
56 fotografií