„ ‚Zorko, jen si to bříško užívejte, to vám pak bude strašně chybět!‘ Tak takových zpráv jsem dostala za ty poslední měsíce těhotenství snad milion. A řeknu vám… nechybí,“ přiznala na instagramu moderátorka Zorka Hejdová (30), která svého prvního potomka, syna Nikolase, přivedla na svět před měsícem. „Je to nádherný a já svý břicho milovala, ale těch pár měsíců jsem si ho užila až až,“ domnívá se plavovláska, co během svého těhotenství plnila sociální sítě nádhernými fotkami s bříškem. Ostatně jak sama zdůraznila, důvod, proč žena bříško i se všemi striemi, co se na něm mohou (ale i nemusí) objevit, tak miluje, je právě kvůli tomu malému človíčkovi, co v něm roste - a ten je už na světě.

„Nestýská se mi ani po fyzickým nekomfortu, ani po funění při chůzi, ani po čůrání pětkrát za noc… O tom, jak si užívám spaní na břiše, ani psát nebudu. A ten pocit, když jsem zjistila, že dopnu první džíny, to je úplně sen,“ dodala s nadhledem manželka moderátora Míry Hejdy (37). A jak se v komentářích ukázalo, není jediná, kdo to tak vnímá.

Kromě followerek, jichž má Hejdová na instagramu více než 280 tisíc, s ní souhlasily i jiné celebrity. „Mně to teda taky nechybí, já se těšila, až bude na světě, a to je mnoooohem lepší. A miluju spánek na břiše!“ reagovala například modelka Veronika Kašáková (31), která je od února letošního roku maminkou syna Matyáše (3 měsíce).

VIDEO: Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem! Kateřina Štichová

Oproti tomu se najdou ale dámy, co byly podle svých vlastních slov „šíleně rády těhotné“. Jako například herečka Kristýna Leichtová (35), která se proslavila rolí rozumbrady Ivušky v nováckém sitcomu Comeback. Ta má děti už dvě, dcerky Dorotku (3) a Rozárku (v červnu 1). „Šíleně ráda jsem si užívala ten první půlrok! Já milovala ty nevolnosti, obří břicho, kopance a čůrání tisíckrát za noc. Porody jsou pro mě dva nejkrásnější zážitky v životě! A milovala jsem šestinedělí se vším tím nespaním, ty hormonální změny, ty laktační potíže a nehody,“ vypočítávala kráska, co k velkému nadšení svých pánských fanoušků ukázala své vyvinuté poprsí v komedii Účastníci zájezdu.

„Prostě to krátký vzácný období, kdy jsem se cítila fakt jako Bohyně a byla jsem pro miminko celým vesmírem! Teď to bude taky fajn, já vím! Jsem prostě vděčná, že mi došlo, jak krásný tohle období je, a že jsem si to dokázala 100% vědomě užít,“ tvrdí na svém instagramu sympatická herečka.

V současné době ji mrzí jediná věc - jak hrozně rychle děti rostou. Především to nejmladší. „Čím víc si stoupá, popochází, krůčkuje, povídá, čím častěji ji musím obracet hlavou dolů, abych z ní vytřepala opravdický jídlo, co jí zaskočí, čím intenzivněji si hraje s bradavkou, místo aby pila; tím víc mi dochází, že už se blíží konec toho miminkovství. A že se blíží to první období poznávání své vlastní osobnosti a určování hranic. A mě to teda ňák baví míň…“ stýská si Leichtová.

Fotogalerie
53 fotografií