Asi by o tom dcera někdejší Miss Československo Ivany Christové pomlčela, ale mandle jí nadzvedly nenávistné komentáře žen odsuzující nekojení svých dětí. Ale aniž by věděly důvod, tak je pro ně nepřijatelné, aby novorozenec dostával stravu z lahvičky a ne z prsu. 

Během těhotenství jsem byla 100% přesvědčena, že kojit budu, znám všechny výhody, a dokonce i doporučení WHO. Ale realita byla jiná, zdravotní komplikace po porodu, infuze ... a s tím spojená moje “neschopnost" kojit,“ přiznala Daniela, která zřejmě chtěla předejít otázkám, proč svou holčičku nekojí z prsu. 

VIDEO: Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará!

Video
Video se připravuje ...

Tohle je krásná dcera Christové: Modeling nikdy! Jsem malá a stará! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Před časem jsem narazila na jeden obrázek známé Slovenky, kde její muž krmil miminko z láhve. Pod fotkou bylo nespočet nenávistných komentářů od žen, přitom ani nebylo jasné, zda to mléko je odstříkané nebo “umělé". V každém případě je to jedno. Jsem přesvědčena o tom, že každá máma chce a dělá pro své dítě to nejlepší, a ty důvody proč ano, nebo proč ne mnohdy ani neznáme,“ dodala kráska, která se loni provdala za dlouholetého přítele Miloše Zajíčka. 

Fotogalerie
40 fotografií