„Dělala jsem vše proto, abych to nechytila, ale osud to zamotal jinak,“ posteskla si pro Super.cz Radana, pro níž mohl být koronavirus obvzláště nebezpečný, vzhledem k problémům se zdravím, ktedé měla v minulosti.

Rakovina jí vzala maminku a postihla i její sestru, a tak se Labajová obávala i o sebe, ostatně riziko, že se někdy u ní rakovina objeví, bylo 80 procent. Podstoupila proto několik operací - adnexektomii (odstranění vejcovodů a vaječníků) i  mastektomii (odstranění prsou), aby nemoci předešla. 

Také před covidem se chránila, ale tmu neunikla. „Měla jsem všechny příznaky, čich stále nemám, chuť taky ne, což už mi trošku vadí,“ vysvětlila rusovláska ze skupiny Holki.

„Zatím jsem, zdá se, jediná z kapely, kdo má tu zkušenost. Mám to krátce za sebou,“ dodala pro Super.cz Radana, která je už, stejně jako další členky seskupení, maminkou. Má syna Theodora (10). 

VIDEO: Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

Fotogalerie
45 fotografií