Radana Labajová, známá členka skupiny Holki, má za sebou hodně krušné časy. Minulý rok ji rakovina připravila o maminku, stejnou diagnózu si vyslechl i její tatínek a sestra, ona sama se rozhodla pro preventivní odstranění ženských orgánů. Otec však zákeřné nemoci přece jenom podlehl - a vzhledem k tomu, že se v té době známá zrzka nacházela v nemocnici, kde podstoupila adnexektomii a následně také mastektomii, tedy chirurgické odebrání vaječníků, vejcovodů a ňader, jeho pohřeb sledovala díky moderním technologiím alespoň online.

Přestože si tedy Radana v krátkém čase prošla doslova a do písmene peklem, na sociálních sítích dnes a denně dokazuje, že ani trudné zážitky se na ní nikterak zásadně nepodepisují. Je snad jenom ještě štíhlejší než v dobách, kdy působila v dívčím pěveckém uskupení, které v devadesátých letech svými hity jako Jsi senzační, Už mi nevolej nebo Letní ráno patřilo do stálých playlistů všech českých rádií i diskoték. Své tělo na instagramu ukazuje velice vkusným, nenápadným způsobem - například když si na něm spojuje své četné pihy.

VIDEO: Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

„Mám na sobě tolik pih, že můžu spojovat souhvězdí za souhvězdím. Anebo bych mohla nahradit ty dětské tečkované obrázky s čísly,“ vtipkuje Radana. Ať už jsou to její neskutečně dlouhé nohy, případně ploché bříško, které zdobí tetování, rozhodně se pyšní záviděníhodnými křivkami. Ty v plné kráse ukázala ve svém posledním příspěvku, na němž pózuje proti oknu. Není asi třeba dodávat, že se za tento snímek dočkala celé řady obdivných komentářů a srdíček. Těžko uvěřit, že je maminkou jedenáctiletého synka Theodora!

Fotogalerie
50 fotografií