Australská komentátorka dění okolo královské rodiny Daniella Elserová věří, že na první pohled nevinná fotka Louise měla daleko hlubší význam. Vévodkyně z Cambridge měla údajně výběrem právě tohoto snímku poslat vzkaz nezdárnému princi Harrymu a zasadit mu pořádně tvrdou ránu.

Princ Harry totiž ve svém šokujícím rozhovoru u Oprah Winfreyové (67) mimo jiné prozradil, že mu na královském životě vadilo spousta věcí, například i to, že si nemohl zajezdit na kole se svým tátou, tak jako mohli ostatní obyčejné děti. Zajímavé je, že ale existuje hned několik snímků, kde jsou princ Charles a tehdy malí princové William i Harry spolu na kolech viděni. Otázkou tedy zůstává, zda si Harry zkrátka zrovna na tyhle momenty z dětství nevzpomíná, nebo záměrně lže, aby vypadal v očích veřejnosti víc jako oběť.... 

Každopádně, ať je to tak, nebo tak, právě on se zřejmě na fotku Loiuse na maličkém červeném kole díval úplně jinak než zbytek světa. Pokud je pro něj bicykl takové trauma z dětství, mohl to brát od Kate a Williama (38), s nímž jsou teď rozhádaní, jako jasnou provokaci. 

„Mohlo by se zdát, že vévodkyně se snažila podtrhnout, že Harry zmeškal část historického revizionismu, něco, na co obyvatelé Kensingtonského paláce nezapomněli,“ cituje Mirror slova odbornice.

VIDEO: Princ Harry: Rebel z královské rodiny

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny! Mall.tv

Ta má také dojem, že momentka prince Louise na kole může být chápána jako jasné odmítnutí Harryho prohlášení, že život v paláci je »toxický«. Kate se podařilo dokázat, že i její děti mohou žít normální život. Paparazzi fotky dětí vévodů z Cambridge jsou velmi vzácné, a to i přesto, že rodina běžně vyráží i do »normálního světa« - tedy místních parků a obchodů.

Zato ratolesti Harryho a jeho manželky Meghan to v Kalifornii tak lehké mít rozhodně nebudou. „Bohužel Archie má před sebou zřejmě úplně jinou budoucnost,“ zmínila Elserová s tím, že Meghan a Archie byli naposledy fotografy neoficiálně zachyceni na cestě do školky, a to dokonce ve velmi podobnou dobu, kdy vznikl portrét usměvavého Louise.

„Ten význam vypadá jasný: Normální věci, po nichž Harry toužil - jako například možnost pro jeho děti, vyrůstat bez obtěžování médií - byly vždy na dosah ruky. A výměna Windsoru za Montecito byla ve skutečnosti promarněná šance si užít všechny druhy svobody, které tak zřetelně chce pro svou vlastní rodinu,“ dodala podle Mirroru odbornice. Zda ale opravdu Kate tento vzkaz chtěla poslat a zda ho tak vůbec Harry pochopil, je ve hvězdách.

Fotogalerie
93 fotografií