První Vánoce maličké Vivienne Charlotte (6 měsíců), dcery Aleny Šeredové, se ponesou v tak trochu jiném duchu, než je běžně zvykem. Zatímco ve většině domácností je atmosféra tvořena z ozdobeného stromku, světel rámujících okno, obrázků z umělého sněhu na skle, adventního věnce a různě rozmístěných menších svátečních symbolů, v domě Daniely Remmertové to každý rok vypadá jako v muzeu o historii Vánoc.

Se zdobením milionové vily v centru Turína začala letos dříve. Světélky už ověsila umělé fíkusy v pokojích, ze skříní vytáhla extravagantní sváteční nádobí, které spolu s malými zlatými, stříbrnými a vánočními stromky a soškami naaranžovala na jídelním stole.

VIDEO: Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu!

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová prozradila, co jí v Česku vydělává: Kšefty ve Špindlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na robustní vánoční strom je ještě brzy, a tak se Daniela zatím vyfotila u střídmě nazdobené umělé jedle. Aby se matka dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho (46) naladila na svátky, vyměnila pestrou garderobu za podobně oslňující zlaté róby a suknice, jež doplnila opulentními náhrdelníky.

Tak jako každý rok, i letos přichystá paní Remmertová o svátcích pro rodinu i přátele párty s exkluzivní prohlídkou svého vánočně nazdobeného panství. Loni její bohatou sbírku nejen svátečních dekorací obdivovalo na 280 lidí, vzhledem k restrikcím spojených s pandemií koronaviru to ale letos bude na severozápadu Itálie zřejmě o něco komornější.

VIDEO: Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
117 fotografií