Noční návštěvy Matěje Hádka, který údajně lezl přes plot do bytu na Kavčích horách za Lucií Vondráčkovou, měly odhalit bezpečnostní kamery. Tomáše Plekance (36) na to upozornili sousedi, kteří Hádka na kamerách viděli a měli ho za zloděje. Lucie se ovšem bránila tím, že se jednalo pouze o pracovní schůzky, když s hercem natáčeli její klip Paralelní světy.

Hádek se k tomu dosud nevyjádřil, a tak bylo jasné, že když se objevil na přemiéře filmu Úhoři mají nabito, novináři se ho na to zeptají. Nejprve předstíral, že otázku – Proč tajně lezl přes plot za Lucií Vondráčkovou – neslyší. Aby se dalším dotazům vyhnul úplně, jako malý kluk utekl a schoval se v kinosálu.

Tam už od 18. hodiny čekali ostatní herci z nové komedie, a jakmile film představili, světla se zhasla a začalo promítání. Hádek ale v kinosále nevydržel ani dvacet minut a v naprosté tichosti se zvedl a odešel odtamtud.

Při úprku ho zachytil náš fotoreportér. Těžko říct, proč herec nevydržel do konce. Ovšem takhle to vypadá, že ze strachu, aby nemusel návštěvy u zpěvačky vysvětlovat i po premiéře, si snímek nechal raději ujít.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií