S každým novým videoklipem z alba Paralelní světy, si Lucie Vondráčková pustila k tělu jiného chlapa. Ani jedním však nebyl její manžel Tomáš Plekanec. Zatímco ve videoklipu k písni Nad Vltavou prožívala silnou lásku s Mirkem Šimůnkem, v novější písni Paralelní světy si naopak užívala postelové hrátky s Matějem Hádkem.

Právě ten tajně chodil za Lucií po nocích domů. Nejspíš jim nestačily muchlovací scény ve studiu. Herec se za zpěvačkou plížil přes plot do bytu, který koupil Plekanec. K jejich smůle Hádka zachytily kamery.

Moderátorovi se pro změnu Vondráčková svěřila, že v rozpadu manželství hrála určitou roli nevěra. S tím se znovu setkala v novém filmu Léto s gentlemanem, kde shodou okolností její postava prožívá to samé, co Lucie ve skutečnosti. „O nevěře se ve scénáři přímo nemluví, ale když jsme se o tom bavili v zákulisí, přišli jsme na to, že v jejich problémech patrně roli hrála,“ odtajnil Šimůnek.

V dalším videoklipu V trávě je na Lucii smutek znát. Dokonce zpívá smutnou píseň o smrti malého chlapce. A tak jediné její přání je smích. „Rybičko zlatá, přeji si mít vrásky smíchu u pusy,“ vzkázala Vondráčková. A jako poděkování všem k nedávnému svátku poslala pozdrav ze zamrzlé Kanady.

Fotogalerie
36 fotografií