„Není to příjemné a moc to neovlivním. Takový je asi život v showbyznysu," zhodnotil své pocity z rozpadu manželství Tomáš v rozhovoru pro Seznam Zprávy s tím, že nechtěl veřejně nic komentovat, ovšem na normální otázky prý odpovídá. Ovšem prozradil toho poměrně dost a potvrdil i drby o tom, že jeho žena se tajně scházela s hercem Hádkem.

„Ano, už začátkem června se ke mně dostaly nahrávky, jak k nám chodí po nocích domů, protože security služba si myslela, že nám do baráku leze nějaký zloděj,“ vylíčil sportovec, ale už nekomentoval, zda ví, co se za zdmi domu odehrávalo a jestli tak manželku nachytal v podstatě in flagranti. Vondráčková totiž vždy tvrdila, že se jednalo jen o pracovní setkání, jelikož s Matějem natáčeli klip k nedávno vydané písni Paralelní světy, kde se k sobě až neuvěřitelně mají. Jestli šlo opravdu o pracovní schůzky a pokud ano, proč se odehrávaly v noci, už však hokejista nerozebíral.

Na druhou stranu její manžel už má nový vztah a nijak se s ním netají. „Ano, s Luckou Šafářovou jsme se spolu začali vídat. Bylo to až v době rozchodu s manželkou a rozhodně to nebylo příčinou našeho rozvodu. Nemáme důvod se nikde schovávat, a proto jsme to bez problémů oznámili a neřešili žádné spekulace,“ tvrdí Plekanec.

VIDEO: Vondráčková to ale vidí jinak : Rychlost rozchodu byla podle ní zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

 

Ten se také v rozhovoru svěřil s tím, že by se výhledově rád vrátil do Česka a hokej hrál zde. „Chci hrát pořád hokej a chci odehrát jednu, dvě dobré sezony v Česku." Možná že s jeho rozhodnutím souvisí i to, že by rád vídal své syny Matěje (6) a Adámka (3). On sám ale tvrdí, že krach manželství na tom podíl nemá.  „Rozvod na návrat nemá vliv, protože jsme se s dětmi chtěli vrátit vždycky."

„Vždycky jsem je chtěl vychovávat i v Česku. Aby se cítily jako Češi. Jsou malé, žily v Kanadě, což má své výhody," objasnil sportovec s tím, že chlapci tak umí anglicky i francouzsky, ale doma s rodiči mluví česky. Proto ho také údajně velmi překvapilo, když se Lucie rozhodla rozvádět v Kanadě místo v rodné zemi. „Chtěl jsem se domluvit. Nabídl jsem jí nemovitost, kterou mají kluci rádi a kde to mají blízko do školy, kam jsme je chtěli v Česku dát, nabídl jsem jí měsíčně dost peněz na provoz domácnosti, všechny kroužky, zájmy, sporty klukům chci platit, aby se měli dobře. Jsou to přece moje děti a chci, aby se jim žilo dobře," tvrdil pro Seznam Zprávy.

Nabídku prý ale zpěvačka odmítla. „A zjistil jsem, že už je na mě nastoupená právnička v Kanadě, a že dokonce najednou nečekaně odjela z Česka do Montrealu, když jsem si myslel, že je s kluky Matyášem a Adamem v Praze." Sportovec také argumentuje tím, že jeho choť v Česku také vyhrávala Slavíky a natáčela zde filmy, ale rozvod si naplánovala v Kanadě. „To mi moc smysl nedává,“ kroutí nechápavě hlavou.

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
79 fotografií