Grilování na kameni

Grilování na kameni má v oblibě čím dál tím více lidí, protože je zdravější. Nejde přitom o žádnou novinku. Už tisíce let před naším letopočtem si naši předci vychutnávali maso ugrilované na rozžhavených lávových kamenech. Jak na to, abyste si pochutnali taky? Klikněte na článek níže a všechno se dozvíte.

Grilování na grilu

Ať už grilujete na elektřině, plynu nebo dřevěném uhlí, určitě máte stejný cíl: Dokonale propečené, šťavnaté maso. S našimi praktickými tipy se vám grilovačka určitě povede. Klikněte na článek níže a všechno se dozvíte.

Grilování na přenosném ohništi

Chcete mít na zahradě oheň v jeho přirozené podobě, který vám nezlikviduje trávník a kdykoli ho jednoduše přemístíte? Pořiďte si přenosné ohniště. Poradíme vám, jak ho vybrat, čím v něm topit a jak na něm správně grilovat. Klikněte na článek níže a všechno se dozvíte.

 

Video
délka: 01:09

Jaké hovězí maso se nejlépe hodí na steaky na grill Adam Balažovič/BPŽ