Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Advokátka, která obhajuje devianta Fritzla: Zapózovala nahoře bez!

Autor: rc, ČTK - 
9. dubna 2024
13:20

Na výlet do hor v Dolním Rakousku vyrazila obhájkyně Josefa Fritzla (88) Astrid Wagnerová (60). Advokátka z Vídně na sociálních sítích zveřejnila snímky, na nichž pózuje nahoře bez! Není to poprvé, kdy se Wagnerová odhalila na veřejnosti, již v minulosti vyvolala rozruch svými odvážnými fotografiemi.

Rakouská advokátka zastupuje sadisty, dětské vrahy a násilníky. Mezi její klienty patří i Josef Fritzl, který si odpykává doživotí za věznění a znásilňování své dcery. Advokátka nedávno na sociálních sítích zveřejnila fotografie ze svého výletu v Dolním Rakousku. Vyrazila do hor u obce Puchberg am Schneeberg. Na výletě se šedesátiletá obhájkyně pořádně odvázala, a dokonce zapózovala nahoře bez! Na jedné z fotografií se opírá nahá o dřevěný plot a na další fotce se odhalená dívá na panorama hor.

Jak připomíná německý deník Bild, není to poprvé, kdy advokátka odhodila svršky. V roce 2015 byla dokonce nahlášena advokátní komoře, načež reagovala slovy: „Bojuji za své základní právo a svobodu“. Za odvážné snímky získala desetitisíce lajků.

Wagnerová je známá zejména kvůli obhajobě Josefa Fritzla, s nímž dokonce napsala knihu. O Fritzlovi tvrdí, že „není bestie“. Fritzl téměř čtvrt století, od roku 1984 do roku 2008, věznil a sexuálně zneužíval svoji dceru, byl v roce 2009 odsouzen k doživotnímu trestu ve speciálním oddělení věznice pro duševně narušené pachatele. Ten si dosud odpykával v zařízení ve Steinu u Kremže, kde musel podstoupit terapii.

Fritzl svoji dceru Elisabeth uvěznil ve zvukotěsném sklepě domu v dolnorakouském Amstettenu, když jí bylo 18 let. V následujících letech s ní zplodil sedm dětí, z nichž jedno brzy zemřelo. Případ vyšel najevo v roce 2008, kdy jedno z vězněných dětí upadlo do bezvědomí a Fritzl souhlasil s jeho hospitalizací.

Video  Josef Fritzl. Přes dvacet let věznil a znásilňoval vlastní dceru, zplodil s ní sedm dětí  - Videohub
Video se připravuje ...

Drž hubu ( 10. dubna 2024 10:03 )

Je to jasný. Chce ho tam ☝️

stoura ( 9. dubna 2024 15:38 )

Nahoře bez, jo? Viděl už aspoň ten redaktor ženu nahoře bez? 👎

Sára ( 9. dubna 2024 14:18 )

Fuuuj, kromě špeků a řiti, nic... 🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání