Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rusce se po 14 letech podařilo utéct ze zajetí šílence: Jinou ženu rozřezal a uvařil!

Autor: pma, inf, ČTK - 
6. srpna 2023
06:49

Ruskem od začátku týdne otřásá děsivý případ. Jednapadesátiletý Vladimir Češkidov držel Jekatěrinu (dnes 33) dlouhých 14 let v zajetí ve svém sklepě v ruské vesnici Smolino. Ženu opakovaně fyzicky týral a více než tisíckrát ji znásilnil. Rusce se v sobotu podařilo z domu hrůzy utéct. Na povrch ale vyplulo další děsivé zjištění. V Rusově domě byly nalezeny ostatky další ženy. Tu měl Češkidov rozsekat a uvařit.

Rusce Jekatěrině bylo v roce 2009 teprve 19 let. V té době se na nádraží v Čeljabinsku setkala s tehdy sedmatřicetiletým Vladimirem Češkidovem, jenž se dal s dívkou do řeči a následně ji pozval k sobě domů na skleničku. Dívka udělala osudovou chybu a šla. Ve svém příbytku ve vesnici Smolino ji pak maniak napadl a sdělil jí, že byla unesena a ven už se nedostane.

Nešťastnici držel ve sklepě, který chránil bytelný zámek, okna zase mříže. Dlouhých čtrnáct let se Ruska musela podrobovat nejen psychickému a fyzickému týrání, ale i znásilňování. Podle její výpovědi k němu došlo více než tisíckrát. O uplynulém víkendu se ale ženě podařilo z pekla utéct. Jekatěrině se podle deníku Daily Mail podařilo dům opustit poté, co se Rus velmi opil a jeho matka Valentina, která v domě také žila, mu zavolala záchranku. Žena využila nestřeženého okamžiku a odemčeného sklepa, z domu zmizela.

Oksanu umlátil perlíkem

Po útěku se Jekatěrina spojila se svou sestrou Elenou, kterou 14 let neviděla. Vše pak společně nahlásily policii, jež se o Češkidova začala zajímat. Při domovní prohlídce nalezli kriminalisté sbírku erotických pomůcek, náhubků a CD obsahující pornografii toho nejtvrdšího kalibru.

Jekatěrina se policii podle deníku The New York Post svěřila i s dalšími děsivými skutečnostmi. Její věznitel v roce 2011 lapil ženu jménem Oksana. Tu prý označoval jako svou manželku. Jekatěrina prý byla Češkidovem donucena, aby se spolu s ním zbavila těla Oksany, jíž Rus umlátil perlíkem. Mrtvolu maniak následně rozřezal a podle Vyšetřovacího výboru v Čeljabinsku části Oksanina těla dokonce uvařil. Zbylé ostatky oběti policie našla v suterénu jeho domu.

Žila s námi jako královna!

Rus je v současné chvíli pod přísným dohledem v psychiatrické léčebně. Vyšetřovací komise zahájila vůči Češkidovi trestní řízení, v němž bude vyšetřován pro podezření z vraždy, únosu a znásilnění. Policie bude prošetřovat i jeho matku Valentinu, která se synem v domě v ulici Festivalnaya žila a jeho šílené jednání kryla. „Žila s námi jako královna, ale nefungovalo to!“ uvedla ve výpovědi, kterou na sociálních sítích sdílel ruský novinář Andrej Aleksandrovič.

Video  Josef Fritzl. Přes dvacet let věznil a znásilňoval vlastní dceru, zplodil s ní sedm dětí.  - Videohub
Video se připravuje ...

Citronel ( 6. srpna 2023 09:21 )

Kdyby bylo Čechů jako Rusů, to by se teprv děla zvěrstva, štěstí pro svět, že je nás tak malo, ale i s tím málem nadelame paseku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání