Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šílenec 14 let věznil ženu (33) ve sklepě: Znásilňoval ji a týral!

Autor: fik - 
31. července 2023
19:38

V ruské vesnici Smolino Vladimir (51) držel Ekatarinu 14 let v zajetí. V sobotu se jí podařilo utéct. Tvrdí, že ji pravidelně znásilňoval a fyzicky týral. Policie v jeho domě našla i ostatky několika dalších žen. V domě žila také Vladimirova matka, která o všem údajně věděla, později dívce pomohla v útěku.

V roce 2009 tehdy devatenáctiletá Ekatarina na Čeljabinském nádraží potkala Vladimira Ch., který ji pozval k sobě domů na skleničku. Poté ji začal ohrožovat nožem a řekl jí, že byla unesena. Zavřel ji do sklepa, na okna nainstaloval mříže a dveře zamkl na visací zámek. 

Podle informací RTVI žena v této místnosti strávila celých 14 let. Ekatarina vypověděla, že ji Vladimir pravidelně znásilňoval pod výhrůžkou smrti. Také se jí neustále vysmíval. Světla v domě prý rozsvěcoval jen zřídkakdy, často ji bil do hlavy, a když ji nechal samotnou v místnosti, přivázal ji k trámu a zalepil pusu.

Matka o všem věděla!

Vladimir žil se svou matkou Valentinou v ulici Festivalnaya, která se údajně nachází v nejklidnější a nejbezpečnější části vesnice. Místní obyvatele by ani nenapadlo, že se v malinkém domě s dřevěnými okenicemi odehrává taková hrůza.

„Mnoho lidí Valentinu zná. Zdálo se, že je to ta nejlaskavější žena. Na každého se usmívala, radovala se ze slunce a květin. Nemyslím si, že si byla vědoma, že její syn je maniak. Vladimir k sobě nikoho nepustil, je obecně nespolečenský. Po vesnici se o něm šířily zvěsti, věčně chodil v kapuci, nezdravil. Takový kontrast se společenskou matkou, která zvala hosty k sobě a se všemi mluvila,“ sdělil místní obyvatel zpravodaji FederalPress.

Ostatní obyvatelé vesnice si dokonce mysleli, že Valentina žije sama, protože jejího syna prý nikdy nepotkávali. Agentura Nexta na sociálních sítích informovala, že matka o všem věděla, ale syna kryla. Prý se bála, že ho odvezou na psychiatrii.

Po čtrnácti letech na svobodě

Vladimir údajně hodně pil a byl po alkoholu agresivní. Matka se o něj jednoho dne začala bát a zavolala záchranku. V opilosti ale muž zapomněl na otevřené dveře a Ekatarina unikla. Profil Bazabazon na telegramu přišel s informací, že právě Valentina dívce pomohla v útěku.

Ruska posléze vyhledala svoji sestru, která celou věc 30. července nahlásila na policii. Vladimir byl zadržen a umístěn do psychiatrické léčebny pod dohled bezpečnostních složek, uvedla agentura RIA Novosti.

Obětí bylo víc

Při prohlídce domu vyšetřovatelé posléze nalezli lidské ostatky. Ekatarina sdělila kriminalistům, že Vladimir mezi lety 2010–2011 zabil další ženu, kterou jí představil jako svou manželku. Později ale měla žena s Vladimirem konflikt, protože se snažila zavolat o pomoc. Vladimir ji pobodal, rozřezal a zakopal. Telegramový kanál Ural Mash tvrdí, že na dvoře domu byly nalezeny další ostatky, jako například kosti a rozdrcená lebka. Vyšetřovací komise nyní zahájila vůči Vladimirovi trestní řízení.

Video  Rusové během války unesli desítky tisíc dětí.  - Bandicam
Video se připravuje ...

 

Jiří Zvěřina ( 2. srpna 2023 18:11 )

14 let s jednou ženskou??? To fakt není normální, patří do blázince...

Emma Baly ( 2. srpna 2023 07:51 )

Jako ten Rakušan nebo Američan. V každé zemi se najde blázen. Holka jde v 19 k neznámému domů?

Emma Baly ( 2. srpna 2023 07:49 )

strng ( 1. srpna 2023 18:01 )

Další člen Wagnerovi armády

Kristýna Fla ( 31. července 2023 21:21 )

"věčně chodil v kapuci, nezdravil" - tak to je pak maniak každej druhej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání