Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Mladík (21) měl věznit, týrat a znásilňovat stejně starou ženu: Z odporného pekla se oběti podařilo utéct

Autor: jel - 
14. dubna 2023
07:39

Peklo si v minulých měsících prožila jednadvacetiletá žena. V září minulého roku se seznámila se stejně starým mužem z Karlovarska. Ten ji podle policie vydíráním přesvědčil, aby se řídila jeho rozkazy, týral ji, nutil ji uzavírat úvěry, znásilňoval ji, ponižoval a zakazoval jí opouštět dům. Mladé ženě se v březnu podařilo od věznitele utéct a vše ohlásit na policii.

Mladá žena se s agresorem seznámila prostřednictvím internetové seznamky. Při jednom z videohovorů měl muž dívku přesvědčit, aby se svlékla. Tyto momenty si natočil a následně záběry využil k vydírání ženy. Nutil ji, aby mu zasílala peníze na bankovní účet. Následně jí měl napsat, že se sejde s neznámým mužem, za kterého se vydával, a že si má ze svého bydliště vzít osobní věci a řídit se jeho rozkazy.

Se ženou pak pobýval na různých místech v České republice i v zahraničí a od listopadu pak v bytě jeho matky v Karlových Varech. „V průběhu té doby nutil poškozenou ženu, aby na své jméno uzavírala různé půjčky a úvěry. Při tom měl ženu neustále ponižovat, vulgárně urážet a přikazovat jí, ať se o něj stará. Dále jí měl opakovat, že pokud ho neuposlechne, ublíží jí nebo její rodině,“ popsal hrůzné události policejní mluvčí Jan Bílek.

Video  Muž (21) z Karlovarska věznil, týral a znásilňoval stejně starou ženu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Dodal, že mladá žena měla z mužova jednání strach, a proto ho poslouchala. Dlouhé měsíce prožívala hrozné peklo. Tyran ji měl od konce loňského září do března letošního roku nutit k pohlavnímu styku i k nejrůznějším sexuálním praktikám a k tomu, aby sama sobě ubližovala. „Měl ji také ponižovat, nutit ji k sebepoškozování a neustále ji hlídat. Omezoval ji v osobní hygieně a také jí zakazoval opouštět byt bez jeho doprovodu, přičemž jí následně vycházet z bytu zakázal úplně,“ doplnil mluvčí.

Statečné ženě se v březnu podařilo od svého věznitele uprchnout. Muži v případě odsouzení hrozí až deset let vězení.

 

 

pajato73 ( 14. dubna 2023 09:52 )

nemate poneti o psychickem teroru a strachu. To se lehce rika, ale neco udelat sama v te situaci, to si nedovedete predstavit, jak tezke to je. Mluvim z vlastni zkusenosti. Taky nikdo nechapal, proc jsem nesla na policii, ale strach z ublizeni blizkym vam nedovoli jednat. A hlavne ne v tom veku. Dneska je mi 50, urcite bych se zachovala jinak, ale ne ve dvaceti....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání