Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena (38) měla u Holešova nožem zavraždit matku svého přítele: Dalo se to čekat, tvrdí sousedé

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
30. července 2023
19:15
Autor: jel - 
30. července 2023
13:30

Zlínští kriminalisté vyšetřují vraždu v rodinném domě v okolí Holešova na Kroměřížsku, ke které došlo v pátek po poledni. Podle policie po hádce dvou žen zaútočila jedna z nich na druhou nožem a usmrtila ji. Pachatelce hrozí až osmnáct let vězení.

Podle strážců zákona došlo v pátek po poledni k hádce mezi osmatřicetiletou a šestasedmdesátiletou ženou, které spolu žily v rodinném domě v okolí Holešova.

„V souvislosti s uvedeným případem jsme krátce po činu zadrželi podezřelou ženu, která se ke svému jednání doznala,“ uvedl v neděli policejní mluvčí Radomír Šiška. Dodal, že v sobotu večer kriminalisté podezřelou obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy. „Za trestný čin vraždy hrozí obviněné ženě až osmnáctiletý trest odnětí svobody,“ uzavřel mluvčí.

Podle CNN Prima News zaútočila mladší z žen na matku svého partnera. Podle sousedů mezi oběma ženami docházelo k neshodám často a z domu byl slyšet křik a hádky. „Dalo se to čekat. Když jsem viděl policajty, bylo mi to jasné,“ řekl televizi jeden z obyvatel obce, kde k hrůze došlo.

Video  Brutální vražda v Olšovci: Útočník postřílel rodinu samopalem.  - Aktu.cz, Pavel Ryšlink, aip
Video se připravuje ...

padrino ( 30. července 2023 18:06 )

Pachatelce hrozí až osmnáct let vězení?***,proč to pořád píšete,když pak dostane tři roky kvůli polehčujícím okolnostem.Nebo obviněný/á uzavře dohodu o vině a trestu. .

Pipina Královská ( 30. července 2023 16:24 )

Co tam dělá princ Harryk? 😲😲😲😲

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání