Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vraždy na prokleté pláži: Policii zděsily nálezy z mordů obviněného architekta

Autor: fik - 
18. července 2023
13:30

Portrét týrané ženy, masivní zásoba zbraní, pánský časopis a panenka v dětské velikosti. To a ještě více našli vyšetřovatelé při prohlídce domu architekta Rexe Heuermanna, který je obviněný ze tří vražd a ze čtvrté je hlavní podezřelý. 

Poblíž pláže Gilgo v New Yorku bylo před třinácti lety objeveno jedenáct těl, z toho 9 žen, jeden muž a jedno dítě. Policisté v souvislosti s tímto případem ve čtvrtek 13. července zadrželi architekta Rexe Heuermanna, který nyní čelí obvinění ze tří vražd a ze čtvrté je podezřelý. Policie nadále hledá stopy, které by Rexe pojily s dalšími nevyřešenými vraždami v této oblasti.

Od víkendu v domě podezřelého na Long Islandu probíhala domovní prohlídka, při které vyšetřovatelé z domu odstranili desítky bizarních předmětů. V zamčeném trezoru v suterénu domu se našlo až 300 střelných zbraní. Rex byl podle informací New York Post známý jako vášnivý lovec, avšak povolení měl pouze na 92 zbraní. 

Policisté z domu také odstranili časopis Playboy, filmové negativy, plakát z televizního pořadu M*A*S*H* a děsivý obraz pořízený policií, na kterém je blonďatá žena s modřinami kolem očí. 

Mezi nejnovější nálezy z domu potom patří panenka dětské velikosti ve velké vitríně ze dřeva a skla, žrádlo pro kočky, škrabadlo a prázdná knihovna. 

Rexe policie označila jako: „Démon, který chodí mezi námi. Predátor, který ničí rodiny.“ Obviněný architekt však tvrdí, že je nevinný a u soudu neprojevil žádné emoce. 

dietr ( 18. července 2023 17:22 )

vypadá jako Trávníček!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání