Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

8 let pohřešovaného chlapce skrývala doma matka: Prý ho sexuálně zneužívala!

Autor: fik - 
7. července 2023
15:22

Případ Rudoplha Fariase z Texasu se konečně dočkal rozuzlení. Před osmi lety zmizel a až do minulého týdne byl nahlášen jako pohřešovaný. Rudy se však  ve skutečnosti domů vrátil hned následující den. Jeho vlastní matka to však úřadům nenahlásila a údajně chlapce celých 8 let zneužívala! 

Zmizení

Rudolph Farias byl 6. března roku 2015 nahlášen jako nezvěstný a pohřešován byl celých 8 let. Údajně zmizel, když se vydal na procházku se svými dvěma psy. V minulosti údajně také trpěl úzkostmi, depresemi a sebevražednými myšlenkami, což u blízkých vyvolalo vlnu obav, zda si chlapec něco neudělal.

Nešťastná rodinná historie 

Rudyho starší bratr Charles zemřel při nehodě na motorce v roce 2011. Než se však rodina z neštěstí stačila vzpamatovat, otec Rudolpha spáchal sebevraždu. 

Rudolph Farias III, Rudyho tatínek, pracoval na policejním oddělení v Houstonu jako silniční hlídka. V srpnu 2014 byl obviněn z vypisování falešných pokut za překročení povolené rychlosti, aby mohl pracovat přesčasy. Avšak pár hodin poté, co byl 19. srpna viny zproštěn, si vzal život ve svém hlídkovém voze. To se stalo několik měsíců předtím, než chlapec zmizel.

Návrat domů 

Minulý týden Rudolpha objevili spícího u dveří místního kostela, krvácel a měl několik podlitin. Na sobě měl také náhrdelník svého zesnulého bratra. Kde tedy celou tu dlouhou dobu pobýval?

Nikdy nezmizel? 

Policie odhalila, že se, tehdy ještě chlapec, domů vrátil již následující den poté, co byl označen jako pohřešovaný, tedy 8. března 2015. Matka jeho návrat však zatajila. Rudyho celá léta údajně schovávala a policii lhala o jejich totožnosti.

Rudolpha prý také několikrát zahlédli sousedi. Jeho matka tvrdila, že: „Rudolph byl člověk, kterého rodina a přátelé viděli přicházet a odcházet.“

Houstonský aktivista Quanell X ve středu pro New York Post sdělil, že mu Rudyho otec řekl, že Janie jejich syna zdrogovala, mučila a sexuálně zneužívala - to byl pravděpodobně hlavní důvod falšování pokut za účelem přesčasů a možná i následné sebevraždy.

Trest 

Janie v souvislosti s údajným zmizením jejího syna nebyla obviněna a policie uvedla, že u Rudolpha nenašla žádné známky sexuálního zneužívání. Oba ale mohou být trestně stíhání za uvedení falešné identity policii. 

Rudy je nyní doma se svou matkou a policie uvedla, že je v bezpečí. Okresní státní zástupce Zamora pro CNN sdělil: „Vyšetřování stále probíhá, a přicházejí nové stopy, které budeme nadále sledovat.“ 

Video  Na lyžáku učitel zneužil 17 chlapců základní školy. Po dvou letech čeká na svůj trest.  - Repro foto/TV JOJ
Video se připravuje ...

Ajazav ( 10. července 2023 16:22 )

A ten konec:
Rudy je nyní doma se svou matkou a policie uvedla, že je v bezpečí.

Ajazav ( 10. července 2023 16:20 )

To je nějaký rébus?

simonkopic ( 7. července 2023 22:18 )

Šílenej překlad...

Jiří Zvěřina ( 7. července 2023 17:16 )

- 8 let pohřešovaného chlapce skrývala doma matka: Prý ho sexuálně zneužívala!
- policie uvedla, že u Rudolpha nenašla žádné známky sexuálního zneužívání

Tak, jak to je "fiku"???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání