Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krutá vražda domácího mazlíčka: Šílenec v parku ubodal pejska před očima majitelky!

Autor: fik - 
30. června 2023
19:55

Rodina z Ashevillu v Severní Karolíně má zlomené srdce. Jejich domácího mazlíčka cizí muž v parku brutálně pobodal a pejsek zemřel na následky zranění. „Jeho krev má na rukou starosta města a místní vláda,“ tvrdí majitel zesnulého pejska. 

Liesbeth Mackieová, majitelka míšence Beignet, se v pondělí odpoledne vydala do parku. S sebou vzala i svého mazlíčka. Zatímco Liesbeth hrála pickleball, pejsek přivázaný na dlouhém vodítku odpočíval ve stínu kousek od hřiště.

Návštěvníci parku pro New York Post vypověděli, že v parku se v té době pohyboval neznámý muž. Jeho chování bylo údajně nevyzpytatelné a naštvaně křičel. Situaci ale nijak neřešili, protože muž byl prý sám a nekřičel na nikoho konkrétního.

O několik minut později však jeden z hráčů Eric Hulin zahlédl muže, jak napadá psa patřícího Liesbeth. Vypověděl, že zmíněný podivín, policií identifikovaný jako třiačtyřicetiletý James Wesley Henry, přistoupil k bezbrannému Beignetovi, chytil ho pod krkem a začal ho bodat. 

Viděl jsem útočníka, jak vší silou napadá toho psa. Myslel jsem, že ho bije pěstí, ale on přitom držel nůž. Všude byla krev. Chvíli jsem si nebyl jistý, co se stalo,“ popsal událost otřesený Eric.

Henry po útoku zamířil pryč z parku. Eric a několik dalších svědků otřesné události začali pachatele pronásledovat. Poté na místo dorazila policie a Henry se bez problémů vzdal. 

Útočník je obviněn z těžkého týrání zvířat a momentálně je držen v detenčním zařízení v Ashevillu na kauci 216 tisíc korun. 

Moje tři děti, manžel a já jsme zdrceni. Stalo se to za bílého dne v parku, byli jsme jen pár metrů od Beigneta, ale to útočníka nezastavilo,“ řekla zdrcená psí máma, znepokojená rostoucí kriminalitou v oblasti. 

Tom Mackie, manžel Liesbeth, kritizoval starostu města a místní vládu. Tvrdí, že mají na rukou krev jejich psa. „Asheville už není v bezpečí. Mohla to být moje žena nebo dítě. Zločin se tu šíří jako rakovina.“

 

Th0r_z_h0r ( 30. června 2023 22:51 )

No kde jinde. USSA odpad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání