Chance Perdomo (†27), mladý herec známý například ze seriálu Gen V nebo Sabrinina děsivá dobrodružství, je po smrti. V pátek v pozdních nočních hodinách se mu stala osudnou nehoda na motorce. Přestože nejsou známé nějaké další detaily jeho tragické bouračky a není ani jasné, kdy a na jakém místě se neštěstí stalo, podle dostupných informací byl jediným účastníkem této nehody. 

„Jeho vášeň pro umění a neukojitelnou touhu po životě cítili všichni, kdo ho znali. Jeho vřelost bude přetrvávat v těch, které miloval ze všech nejvíc. Prosíme, aby bylo respektováno přání jeho rodiny na soukromí ve chvílích, kdy truchlí nad ztrátou milovaného syna a bratra,“ uvedl o předčasném skonu svého svěřence ve svém prohlášení pro Variety hercův zástupce.

Perdomo se narodil 19. října 1996 v Los Angeles v Kalifornii. Jako dítě se s matkou přestěhoval do Southamptonu v hrabství Hampshire v Anglii. Přestože původně zamýšlel studium práv, přestěhoval se do Londýna, aby se věnoval herectví. Proslavil se hlavně rolí Ambrose Spellmana ve výše zmiňované Sabrině. V seriálu působil po čtyři sezóny, od roku 2018 do roku 2020.

Objevil se také ve filmové sérii After a v populárním seriálu Gen V zazářil coby Andre Anderson, student Godolkinovy ​​univerzity pro superhrdiny, který využívá schopnosti magnetické manipulace. Produkce druhé sezóny, co dějově jako spin-off vycházela ze světa drsného seriálu Banda, byla však po Perdomově náhlé smrti odložena na neurčito... a uvidí se, zda další díly vůbec vzniknou.

Fotogalerie
37 fotografií