O skonu herce Ewena MacIntoshe, jenž ve výše zmiňovaném Kanclu ztvárnil postavu Keitha Bishopa, ale proslavil se i třeba díky komediím Kluci z Bromley či Shed of the Dead, informovalo hned několik zahraničních webů. Příčina jeho smrti zatím není známa, ale ví se, že ho v poslední době sužovaly zdravotní problémy. Jeho přátelé totiž ve vyjádřeních děkovali zdravotníkům za jejich přístup a péči - herec trávil své poslední chvíle v pečovatelském domě Willow Green v Anglii.

Na sociálních sítích se hromadí smutné vzkazy jeho kolegů a fanoušků. Jsem naprosto zdrcený ztrátou mého velmi dobrého přítele,“ napsal na sociální síť například MacIntoshův kamarád Ed Scott. Zesnulý prý byl „velmi empatický, milý a opravdu dobrý člověk. Posílám lásku jeho rodičům, bratrovi, celé rodině a všem jeho přátelům. Děkuji za neuvěřitelnou péči a lásku poskytovanou úžasným lékařským personálem a zejména sestřičkami, které ho všechny milovaly,“ dodal.

Reakci na sociální síti X, která byla donedávna známá jako Twitter, zveřejnil také herec a komik Ricky Geravis (62) - hlavní tvář a zároveň jeden z tvůrců seriálu Kancl„Tohle je extrémně smutná zpráva. Zábavný a velice milý Ewen MacIntosh, známý jako Big Keith, zemřel. Byl to absolutní originál. Ať odpočívá v pokoji,“ posteskl si. Sdílel taky společnou fotku, ke které doplnil citát Charlieho Chaplina (†88): „Den bez smíchu je promarněným dnem.“

Fotogalerie
26 fotografií