Sympatický padesátiletý fešák Alec Musser vstoupil do povědomí široké veřejnosti mezi lety 2005 a 2007 rolí Del Henryho v legendární soap opeře All My Children (což byl „nekonečný“ seriál vysílaný v USA v letech 1970–2011). Zazářil ale i v Zoufalých manželkách anebo v komedii Machři – všude dával na odiv své dokonale vypracované tělo. To si vypracoval nejenom v posilovnách, ale i pravidelným pohybem – věnoval se surfování, lyžování, jízdě na kole či tenisu.

Možná právě proto, že se pyšnil tak skvělou fyzičkou, byl jeho náhlý skon takovým šokem. Snoubenka Aleca Mussera Paige Pressová prohlásila, že den, kdy její partner zemřel, byl „nejhorším dnem jejího života“ – kdežto tím nejšťastnějším byl ten, kdy se zasnoubili. „Příběhy o skutečné lásce nikdy nemají šťastné konce. Alecu, nikdy tě nepřestanu milovat,“ štkala na instagramu s tím, že nikdy nesundá svůj zásnubní prsten.

Konkrétní příčinu jeho skonu však prozatím neuvedla.

Rodák z New Yorku, jenž po absolvování University of San Diego začal pracovat s profesionální lyžařskou hlídkou v Mammouth Mountain a byl uznávaným fitness modelem pózujícím pro GQ, Cosmopolitan, Men's Health, Speedo či Target, je nyní oplakáván v celém Hollywoodu. Vzpomněl si na něj i slavný komediální herec Adam Sandler (57), po jehož boku se Musser objevil ve výše zmiňovaných Machrech.

„Zamiloval jsem si tohohle chlapa. Nemůžu uvěřit, že je pryč. Takový úžasný, vtipný a dobrý člověk. Myslím na Aleca Mussera i jeho rodinu a posílám jim všechnu svou lásku. Byl to skutečně velký miláček,“ napsal Sandler a sdílel právě fotku z filmu Machři, v němž Musser ztvárnil roli steroidy přehlceného alfasamce u bazénu, co vzdor úctyhodné muskulatuře mluví vysokou fistulí.

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Josef Somr (†88), herec s mimořádným nasazením. Videohub

Fotogalerie
45 fotografií